Selecteer een pagina

Wij helpen. 

Is er nou niemand die het spel van de machtige bestel en reserveer-sites kan doorbreken?

Jawel! Wij zijn MisNixx, vragen geen commissie maar een eerlijk vast bedrag (€ 1,- ) per dag. Dat bespaart jou veel geld. 

We hebben ook een slimme marketingstrategie én weten precies hoe we consumenten kunnen winnen.     

Zo werkt MisNixx:

We helpen jou en de consument

Je hebt Thuisbezorgt, UberEats, Deliveroo, TheFork . . . . en nog veel meer. Daarnaast zijn er lokale bestel-app’s en sites met als doel de consument zonder provisie afdracht naar de bedrijven te trekken. De consument ziet door de bomen het bos niet meer en staat niet te trappelen om al die app’s op de telefoon te zetten.

MisNixx lost dat op met een “alles-in-1” app waarin lokale horeca, ondernemers en de cultuursector samenwerken om de consument naar zich  toe te trekken. Overzichtelijk voor de consument handig voor de ondernemer. 

Promotie door cross-marketing

De landelijke platforms geven kapitalen aan reclame campagnes uit. Een gevolg daarvan is dat je als ondernemers veel provisie moet afdragen. Maar? Wat heb jij aan promotie in Groningen als je bedrijf in Middelburg zit? 

MisNixx doet dat anders en maakt gebruik van crossmarketing. Dat houdt in dat iedere lokale ondernemer, van horeca tot kapper, die in MisNiix staat zijn klanten over MisNixx informeert. Dan gaat heel eenvoudig via soc media, uitdelen van flyers en ophangen van posters. Moet je eens opletten hoe snel de bekendheid van MisNixx, en daardoor jou provisie vrije omzet groeit. En het leuke is dat dit niemand iets kost. je bent dan snel #BaasInEigenKeuken!

€ 1,- per dag

MisNixx kost 1,- per dag (per vestiging en exclusief 21% btw). 

Tip: Is jou online bestelformulier bij een bestelplatform ondergebracht en kan je daardoor geen bestellingen buiten dat platform ontvangen? Voor € 1,50 per dag heb je een eigen digitaal bestelformulier. 

Ik ben bij een platform aangesloten

 Ons advies:
– Blijf aangesloten bij dit platform.
– Ga in de tussentijd MisNixx promoten en geef klanten die via MisNixx bestellen iets extra’s. 
– Besef: Hoe meer klanten via MisNixx gaan bestellen, hoe groter je winst is. 

Wij investeren.

Wij zijn er van overtuigd dat MisNixx jouw gaat helpen. Ben je door corona met sluiting getroffen? Neem dan ook contact op.
We helpen elkaar door en uit de crisis.

Wat kan MisNixx precies?

MisNixx account:

Meer weten of meedoen? Vraag dan een MisNixx-account aan. Je zit dan nog nergens aan vast. Na je aanvraag nemen we contact met je.     

MisNixx updates in je mail:

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150