Selecteer een pagina

Lokaal en sociaal

MisNixx houdt van een mooie en sociale buurt. Daarom mogen o.a. buurtorganisaties, lokale goede doelen, sport en muziekverenigingen gratis van MisNixx gebruik maken.

MisNixx in het kort:

Alles-in-1

Oke, wij hebben dus een app gemaakt waar buurtbewoners alles mee kunnen (alles-in-1). Niet meer dat gedoe met tig losse app’s op je telefoon maar gewoon 1 app waarmee je alles kan. Lokaal nieuws lezen, eten bestellen, vacatures, aanbiedingen en buurt-activiteiten checken, sparen voor lokale deals, gewaarschuwd worden en bij gevaar in je buurt en nog veel meer.

100% gratis

Alleen lokale non-profit organisaties mogen gratis van MisNixx gebruik maken. Dat betekend dat je gratis (pers)berichten, activiteiten en vacatures in MisNixx mag plaatsen.

Lokale marketing

Naast non-profit organisaties gebruiken ook lokale winkels, bedrijven en restaurants MisNixx om hun diensten en producten aan te bieden.  Door MisNixx met elkaar te promoten zijn in no-time alle inwoners op MisNixx te vinden. Met een groot bereik is natuurlijk iedereen blij. 

We houden het gezellig

MisNixx is een positief platform! Daarom hebben we 2 regels.

1: Het plaatsen van aanstoot gevende, racistiche, levens-overtuigende, discriminerende, seksueel getinte of anderzins maatschappelijke gevoelige en/of verontrustende berichten is niet toegestaan. Bij constatering behoudt MisNixx het recht het account te sluiten en van verdere deelname uit te sluiten. 

2: Je werkt mee aan de lokale promotie van MisNixx. Bijvoorbeeld door iets op je social media te posten, het ophangen van een poster of flyers uit te delen. Natuurlijk leveren wij dit aan.

Deze functies zijn er voor jouw:

Prikbord

MisNixx heeft een prikbord. Hier kun je persberichten, oproepen en vacatures plaatsen. 

Agenda

MisNixx heeft een activiteiten-agenda. Hier zijn alle activiteiten in en rondom de stad te vinden. Ook jouw organisatie kan hier zijn activiteiten plaatsen. 

MisNixx-account

Het plaatsen van berichten kan alleen via een MisNixx account. Om je tijd uit te sparen hebben we hier ook tal van handigheidjes voor je klaarstaan. Zo kun je o.a. berichten inplannen of berichten repeaten.

Gratis account:

Via een MisNixx-account kun je berichten in MisNixx plaatsen. Nadat je een account hebt aangevraagd nemen wij contact met je op. We maken dan even kennis en checken wij of we met een “echte” organisatie te maken hebben. 

MisNixx updates in je mail:

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150