Selecteer een pagina

De kracht van MisNixx

Wij zijn de initiatiefnemers van MisNixx. Dat is een landelijk project waarin de lokale horeca, winkeliers, de cultuursector en buurtorganisaties samenwerken om de consument te bereiken. De kern van het project is een ‘all-in-1″ app waarin iedere ondernemer aanbiedingen, acties, activiteiten, nieuwtjes en informatie kan zetten.   

De kracht van de “all-in-1” app van MisNixx zit in.

  • Gemak voor de consument omdat deze thuis, op stedentrip of op de camping slecht 1 app nodig heeft. Met de switch knop in de app kan eenvoudig van locatie worden gewisseld.
  • Voordeel voor de deelnemende winkelier, horeca ondernemer, bioscoop, buurtvereniging, enz. omdat ze allen dezelfde app promoten (crossmarketing). Dat geeft snelle groei van het aantal downloads en bespaart iedereen een hoop tijd en geld.

Op dit moment zijn we volop bezig met de landelijke uitrol van Misnixx. Daarvoor zoeken we In iedere plaats een of meerdere ondernemers die mee wil helpen MisNixx lokaal op te zetten. Dat doen we aan de hand van onderstaand stappenplan.

LET OP: Dit is een afgeschermde pagina die je alleen via de link in je mail kan bereiken. Na surfen op de site – dat kan via home – moet je dus even terug naar je mail om weer op deze pagina te komen.  

Plan van aanpak:

De start.

De taak van de eerste ondernemer in een postcode gebied (4 cijfers) is het informeren van lokale ondernemers over MisNixx. Lokale ondernemers hebben meestal een goed netwerk waardoor dat makkelijk gaat. Store managers en bedrijfsleiders hebben vaak goed contact met omringende winkels en/of winkeliersvereniging waardoor ook daar makkelijk contact gelegd kan worden

Zodra er meerdere ondernemers in een postcode zijn die mee willen doen starten we MisNixx in dat gebied op.

Korting

  • De eerste ondernemer in een 4 cijferige postcode die zich aanmeld zien we als partners en mag gedurende 3 jaar gratis van MisNixx gebruik maken.
  • De volgende 4 ondernemers in een 4 cijferige postcode die zich voor deelname aanmelden krijgen een jaar lang 50% korting op de geldende tarieven. 
Het vullen van de app.

Een lege app heeft voor de consument weinig aantrekkingskracht. Daarom zorgen we er met elkaar voor dat de app voor de lokale  introductie naar de consument start goed gevuld is. Misnixx neemt daarin het voortouw en zorgt, in overleg met de deelnemende ondernemers dat de app goed gevuld wordt.

De promotie en groei van de app.

De introductie van de app doen we met elkaar. Dat kan via ieders social media, nieuwsbrieven, uitdelen van flyers en ophangen van posters in de deelnemende winkels. MisNixx levert hier materiaal voor aan. 

In de app zitten functies die het voor de consument aantrekkelijk maakt de app dagelijks te openen en met anderen te delen. Hierdoor groeit het aantal app-downloads snel en neemt het promotie bereik voor de deelnemers snel toe.

Het resultaat.

Met elkaar bouw je met MisNixx in korte tijd een krachtig promotiekanaal op. Interactief, modern, snel, duurzaam en vele malen voordeliger dan huis aan huisbladen, landelijke platforms. folders, google-ads  en soc media acties. Met MisNixx bereik je klanten in je eigen en omringende postcodes. 

Meer weten? Vul je gegevens in. Wij nemen dan contact met je op.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150