Selecteer een pagina

Hallo centrummanager 

Mogen we kort MisNixx introduceren?

MisNixx is een landelijk concept met een lokaal karakter.

– Met MisNixx trekken we bewoners en toeristen naar het centrum, helpen we de winkeliers in de strijd tegen webshops en kunnen horeca ondernemer extra klanten trekken.

– MisNixx zit vol slimmigheidjes die bewoners en toeristen langer in het centrum houden.

– MisNixx is een all-in-one app met functies als een tafel reserveren, actie en aanbiedingen van lokale winkeliers,  hotspots, een alarmsysteem, en nog veel meer

In heel Nederland 

De MisNixx-app is overall in Nederland te gebruiken. Je hoeft alleen maar de communiceren “Hier kan je MisNixxen”. De consument hoeft dan niet eerst een nieuwe app te installeren maar kan zijn MisNixx app direct koppelen aan jouw locatie. 

Per plaats zoeken wij samenwerking met een lokale partij om MisNixx op te zetten. Die lokale partij kan bijvoorbeeld een winkeliersvereniging, lokale (digitale) krant, centrummanager of ondernemer zijn.  

Hierbij zoeken we steeds naar een vorm van samenwerken die voor alle partijen aantrekkelijk is.  

Dat betekent dat we het gesprek aangaan, met elkaar kijken waar ieders belangen liggen en hoe we die wederzijds kunnen versterken. 

 

 

Hieronder staan voorbeelden van functies in MisNixx.
Afhankelijk van de afspraken kunnen we functies weglaten of aanpassen.

Toeristen en bezoekers willen natuurlijk weten of er nog leuke aanbiedingen of activiteiten zijn. De agenda informeert ze hierover.

  Van een dagje shoppen krijg je trek. Met MisNixx kan je direct een tafel reserveren of eten bestellen bij lokale restaurants. 

MisNixx heeft een landelijk spaarpunten-systeem. Door de app te gebruiken spaar je punten. Winkels, musea en hotspots in jouw stad kunnen daar handig op in spelen door korting te geven. Dat trekt bezoekers.

 Ieder uur maken bezoekers van het centrum kans op een prijs. Daarom checken ze vaak de app en dat zorgt voor traffic naar winkels, musea en andere hotspots.

Laat toeristen jouw stad optimaal beleven. Attendeer ze op leuke plekken, activiteiten, looproutes en gebouwen die jouw stad zo uniek maken.

 Communiceer snel met bewoners en toeristen in het centrum. Met het flitsbericht kan je ze snel van informatie voorzien. Bijvoorbeeld om ze ergens voor te waarschuwen of een actie aan te kondigen. 

  Een collectieve webshop waarin lokale ondernemers producten kunnen verkopen.
Zo helpen we ze in de strijd tegen de grote webshops. 

MisNixx in jouw Stadscentrum?

Wij komen graag op de koffie om kennis te maken.

Bel ons: 078 – 64 74 602
Mail: info@misnixx.nl
App ons: 06 – 15 35 05 84