Selecteer een pagina

helpt horeca ondernemers.

MisNixx voor horeca ondernemers. 

 

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling waarin ondernemers, winkels, horeca, de cultuursector en buurtverenigingen samenwerken om de consument te bereiken. Deze samenwerking bespaart iedereen een hoop geld, tijd en zorgt voor een krachtig en voordelig lokaal  promotiekanaal. 

Horeca ondernemers die gebruik maken van een landelijke bestel- of reserveer platform kunnen met MisNixx duizenden euro’s provisie afdracht besparen.

Tip: Zet Misnixx op je telefoon en selecteer postcode 1000. Je komt dan in een demo versie van de app.   

Over MisnIxx.

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling.  Kern van het project is een gezamenlijke app met verschillende functies die het voor buurtbewoners aantrekkelijke maakt de app dagelijks te gebruiken. Dat biedt veel promotie kansen.  

Het voordeel voor de consument is dat i.p.v meerdere apps slechte één app op de telefoon gezet hoeft te worden en er eenvoudig van locatie gewisseld kan worden. Bijvoorbeeld ven de eigen woonwijk naar een stad, winkelcentrum of recreatie gebied. Daarnaast spaart de consument door de app te gebruiken punten waar (horeca) ondernemers door daar acties aan te koppelen handig op in kunnen spelen. 

Horeca ondernemers kunnen met MisNixx jaarlijks duizenden euro’s aan provisie afdracht aan landelijk platforms uitsparen.

Samenwerken loont.

De kracht van MisNixx zit o.a. in optimale inzet van crossmarketing. 

Crossmarketing houdt in dat verschillende partijen via hun bestaande kanalen een gezamenlijk belang promoten. MisNixx organiseert en coördineert dit. Dat kost je niets en levert je een krachtig promotiekanaal op. 

Concreet betekent dit dat iedere ondernemer die aan MisNixx mee doet, van kapper tot bakker, van camping tot recreatieterrein meehelpt aan de promotie. Dat gaat heel eenvoudig via social media en uitdelen van flyers. MisNixx levert daarvoor de benodigde afbeeldingen, flyers, teksten enz. aan.

 Moet je eens opletten hoe snel de lokale bekendheid van MisNixx en daardoor jou (provisie) vrije omzet groeit. 

Wordt niet (te) afhankelijk van een landelijk platform.

De landelijke platformen doen het goed. Ze zorgen voor omzet die jij hard nodig hebt. Ze worden ook steeds machtiger wat je in hun stijgende tarieven terugziet. Zorg daarom dat je niet te veel van hen afhankelijk bent of wordt. MisNixx helpt je daarbij.

Ben je bij een platform aangesloten? Hou dat zo. Je bent dan zeker van omzet.  Doe gelijk ook met MisNixx mee. je bouwt dan mee aan een platform dat je een hoop besparing op gaat leveren. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want bij een paar bestelling per week via MisNixx i.p.v. een landelijk platform heb je de kosten er al uit. 

Plan je online presentatie

Wij hebben een online presentatie voor je klaar staan. Die lopen we graag met je door en kost je maar 10 minuten. Daarna ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij.

Handig voor de consument:

Na eenmalig installeren van de app kan de consument eenvoudig een locatie selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, stad, camping, evenement of winkelcentrum. Dat is handig omdat hij/zij dan geen tig-losse apps op de telefoon hoeft te zetten.

Door de app te gebruiken worden punten gespaard waar je als horeca ondernemers met een actie handig op in kan spelen.

Functies in MisNixx:

De app heeft verschillende functies. 

Eten:  Als horeca kom je in dit overzicht te staan en wordt de klant direct naar eigen bestel- en reserveer faciliteiten geleidt. 

Daarnaast kan je gebruik maken van de volgende functies.  

Agenda: De plaats om je acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen. 

Flitsbericht: Onverwacht een annulering en een tafel vrij. Via een live-notificatie breng je de buurt op de hoogte en is de lege plek snel opgevuld. 

Win: Plaats een prijsje in het rad van avontuur en je hebt een dag lang de volle aandacht.

Credits: Door de app te gebruiken spaart de consumenten punten. Daar kun jij als ondernemer op inspelen.

Prikbord: Vertel iets over je bedrijf of geef een tip en kom eens op een andere manier in beeld. 

 

Een eerlijke prijs:

Voor een vast bedrag per maand sta je in de MisNixx.

Vraag een account aan. Dit verplicht nog tot niets. Na je aanvraag nemen wij contact met je op.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier