Selecteer een pagina

Introductie:
Wij weten het als geen ander. De lokale retail heeft het zwaar, mede door de komst van de online-spelers. En toch zijn de lokale ondernemers zo belangrijk. Ze maken de wijk of stad, houden de lokale economie op gang en zijn vaak de sociale speel.

Wij hebben MisNixx ontwikkeld. Een landelijk concept, met lokaal karakter. MisNixx bereikt de lokale consument, geeft de lokale retail een boost en speelt tevens in op sociaal en duurzaam ondernemen.

 

MisNixx is:

Sociaal & duurzaam

 

Sociaal: Via MisNixx kunnen bewoners lokale initiatieven opzetten. Bijvoorbeeld het plaatsen van een AED, het bezoeken van eenzame ouderen of een leuk toernooi organiseren.

Ook biedt MisNixx volop functies waarin buurtbewoners met elkaar in contact komen door spullen van elkaar te lenen , te kopen of elkaar te helpen (hulpvraag). Daarnaast heeft MisNixx een buurt-alarmfunctie waarin buurtbewoner samenwerken aan een veilig buurt.  

Duurzaam: Duurzaam ondernemen is kwestie van doen. Lokale ondernemers kunnen in MisNixx hun folders, acties en vacatures plaatsen. Hierdoor gaan we de verspreiding van huis- aan-huis folders tegen. Dit heeft een effect op de uitsoot van CO-2.

Slim, innovatief & daardoor voordelig

Slim: Consumenten zijn “app-moe” en staan niet te popelen om de zoveelste app. Niets voor niets zijn multi-app’s in opkomst. Multi-apps bieden het grote gemak van een breed scala aan functies in 1 app. Hierdoor krijgen ze snel en veel gebruikers en dat is wat je wil als lokale ondernemers. MisNixx biedt lokale functies als: 

– lokale acties/aanbiedingen
– lokaal eten bestellen/tafel reserveren
– lokaal nieuws
– lokale notificatie
– lokale activiteiten-agenda
– lokaal loyaltysysteem
– lokaal spullen (ver)kopen/huren/lenen
– lokale veiligheid
– lokaal prijzenspel
– lokale vacatures

Innovatief: Dat kracht van een multi-app als MisNixx is dat de consument zijn aandacht niet over 10 losse app’s hoeft te voordelen. Dit zorgt niet alleen voor ruimte en overzicht op de telefoon

Voordelig: Doordat MisNixx ondernemers en bewoners naar 1 app trekt ontstaat er een groot lokaal bereik. Hiermee bespaard iedereen kosten op o.a. drukkerij, bezorging, bezorgkosten.

Landelijk en toch lokaal

De kracht van MisNixx is dat het een landelijk concept is,
maar goed schaalbaar is naar lokaal niveau.

Zo zorgen dat we landelijk alle consumenten naar de lokale winkels trekken en dat

Met de service van Andy

Er is een groep ondernemers die absoluut de kracht van MisNixx inziet en het wil inzetten. Maar de kennis of tijd onbreekt om dit te doen 

Special voor deze groep hebben wij onze Andy. Andy neemt iedere maand contact op met de ondernemer om af stemmen wat er in MisNixx geplaatst moet worden. Week-acties, Sale, menu’s nieuwe prodcuten of diensten. Andy weet er altijd wel een leuke draai aan te geven en regelt vervolgens alles. Teksten, opmaak, plaatsing… Eigenlijk is Andy je personal assistent. Je kan hem bellen op