Selecteer een pagina

Hallo daar,  

Wij willen graag MisNixx bij je introduceren.

In het kort: 
Onderzoek toont aan dat mensen “app-moe” zijn. Ook lokaal ontstaat een jungle aan losse nieuws-app, horeca-app’s, aanbieding-app’s, preventie-app’s, social-app’s en event-app’s. Door al die losse app’s haken bewoners af.

Toen bedachten wij MisMixx: 
Gewoon 1 app waar al die lokale functies inzitten. 

Ga jij MisNixx lokaal lanceren?
Voor iedere wijk of stad zoeken wij één partij om mee samen te werken. Natuurlijk zit er voor jou ook een interessant verdienmodel achter. 

 

MisNixx in het kort:

MisNixx voor winkels en horeca

Winkels hebben het zwaar i.v.m. de online concurrentie. Daarom biedt MisNixx volop mogelijkheden om bewoners naar de winkels te trekken (hiermee scoor je echt punten bij winkeliers). Wat dacht je van een spaarsysteem, een kortingsagenda, folders, nieuws, een lokaal prijzenrad en zelfs een collectieve buurt-webshop. 

Horeca: Eten bestellen of een tafel reserveren via een app is hot. Landelijke platforms hebben een machtspositie waarbij ze de horeca veel provisie in rekening brengen. Via MisNixx kan lokale horeca deze afdracht uitsparen (je gaat alweer punten scoren bij de lokale horeca)

P.s. met MisNixx kun je zelfs lokale restaurant of diner-dagen gaan organiseren. 

MisNixx voor events, sport en cultuur

In iedere stad is van alles te beleven zoals events, sport of cultuur. Deze kun je ook via MisNixx onder de aandacht brengen. Zo kun je alle activiteiten in de agenda plaatsen, leuke berichten in de app posten of gratis kaarten weggeven via het prijzenrad. 

MisNixx voor nieuws

Er komt een nieuwe winkel, er zijn bouwplannen in aantocht, vacatures of er komt een tof event aan. MisNixx is er ook voor het lokale nieuws. Zo missen bewoners letterlijk nixx van alles wat zich in de buurt afspeelt.

MisNixx voor bewoners

Weet je wat het mooie is aan MisNixx? MisNixx is interactief. 
Bewoners kunnen de app ook gebruiken voor het opzetten van lokale buurt-initiatieven, het uitlenen van spullen of leggen van nieuwe sociale contacten. 
Zo krijgt de app extra waarde voor bewoners. 

En verder...

MisNixx kan zo veel dat het eingelijk niet op papier is uit te leggen. We komen graag bij je langs om het hele verhaal te vertellen en de mogelijkheden met jou te bespreken.

Belangstelling?

Bel ons: 078 – 64 74 602

Mail ons: info@MisNixx.nl

app ons: 06 – 15 35 05 84

 

Of laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.