Selecteer een pagina

Vacature parttime developer(s)

 Status: open 

Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn de uitvinders van de MisNixx-app. Met deze unieke app brengen wij horeca, lokale winkeliers en buurtbewoners bij elkaar. In de app zitten geweldige functies waarmee lokale ondernemers hun producten en diensten effectief en voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken junior, medior en senior developers die minimaal 4 uur per week beschikbaar zijn. Vanuit thuis bouw je mee aan de doorontwikkeling van het multifunctionele platform MisNixx.

– Je hebt kennis van o.a. Javascript, HTML en CSS
– Wij zijn niet zo’n club waar alles vast ligt. Heb je goede ideeën, dan zullen wij je alleen maar aanmoedigen.

Wat kun je verdienen?

MisNixx start op de manier zoals ook o.a Spotify en Netflix zijn begonnen. We brengen een dreamteam bij elkaar (van marketeers tot UI designers), ieder investeert tijd/kennis om van MisNixx een toonaangevend platform te maken en hierna plukken we met elkaar de (financiële) vruchten. Het kan je uiteindelijk dus veel meer opleveren dan een normaal salaris.

We zijn nu met 12 personen en iedereen doet dit naast een betaalde baan. De meeste werken tussen de 4 – 8 uur per week voor MisNixx. Waarom? Omdat ze in het project geloven.

Nog even praktisch
  • Je komt niet bij ons in dienst maar werkt als “zelfstandige”.
  • Je krijgt van ons geen (vast) salaris, maar investeert in eerste instantie tijd waarbij je meedeelt in het uiteindelijk (financiële) succes.
  • Je werkt vanuit huis.
  • Parttime uren: Minimaal 4 uur per week
  • Soort dienstverband: parttime, freelance/ZZP, onbepaalde tijd.

We have more.

Contact:

Bel: 078 - 64 74 602

Mail: info@MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk beneden 70, 3319 GW Dordrecht

FOLLOW US: