Selecteer een pagina

Vacature telefonisch verkoper (m/v)

 Status: open 

Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn de uitvinders van de MisNixx-app. Met deze unieke app brengen wij horeca, lokale winkeliers en buurtbewoners bij elkaar. In de app zitten geweldige functies waarmee lokale ondernemers hun producten en diensten effectief en voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden.

Wat zoeken wij?

Mensen die goed zijn aan de telefoon. Van studenten tot senioren van huismoeders (of vaders) tot een lokaal marketingbureau.
Je belt lokale ondernemers op om ze kennis te laten maken met MisNixx. Met MisNixx bereiken zij bewoners super easy en besparen ze fors op hun promotie kosten. 

Aan jou de uitdaging om die boodschap over te brengen.  Onze backoffice ondersteunt je met goede mailteksten, uitleg-video’s, afbeeldingen, banners enz. 

Wat kun je verdienen?

dWat je met MisNixx verdient, heb je helemaal zelf in de hand. Dat kan een leuke bijverdienste van een paar honderd euro per maand zijn, maar je kunt er ook een volledig inkomen tot wel € 4000,– per maand van maken. We stemmen met elkaar af wat jij voor ogen hebt en op basis daarvan kennen wij jou een of meerdere postcodegebieden toe.

Het leuke van dit project is dat een klant die je hebt binnengehaald jouw iedere maand inkomsten oplevert.

Nog even praktisch
  • Je komt niet bij ons in dienst maar werkt als “zelfstandige”.
  • Je krijgt van ons geen (vast) salaris, maar investeert in eerste instantie tijd waarna je vervolgens jarenlang met minimale tijdbesteding inkomsten kunt hebben.
  • Je werkt vanuit huis.
  • Parttime uren: Minimaal 4 uur per week
  • Soort dienstverband: fulltime, parttime, freelance/ZZP, onbepaalde tijd.

We have more.

Contact:

Bel: 078 - 64 74 602

Mail: info@MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk beneden 70, 3319 GW Dordrecht

FOLLOW US: