helpt lokale ondernemers.

MisNixx helpt lokale ondernemers.

 

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling waarin ondernemers, winkels, horeca, de cultuursector en buurtverenigingen samenwerken om de consument te bereiken. Deze samenwerking bespaart iedereen een hoop geld, tijd en zorgt voor een krachtig en voordelig lokaal  promotiekanaal.

Tip: Zet Misnixx op je telefoon en selecteer postcode 1000. Je komt dan in een demo versie van de app.  

 

Over MisnIxx.

Kern van het project is een gezamenlijke app met verschillende functies die het voor buurtbewoners aantrekkelijke maakt de app dagelijks te gebruiken. Dat biedt veel promotie kansen.  

Het voordeel voor de consument is dat i.p.v meerdere apps slechte één app op de telefoon gezet hoeft te worden en er eenvoudig van locatie gewisseld kan worden. Bijvoorbeeld van de eigen woonwijk naar een stad, winkelcentrum of recreatie gebied. Daarnaast spaart de consument door de app te gebruiken punten waar ondernemers door daar acties aan te koppelen handig op in kunnen spelen. 

Samenwerken loont.

De kracht van MisNixx zit o.a. in optimale inzet van crossmarketing. 

Crossmarketing houdt in dat verschillende partijen via hun bestaande kanalen een gezamenlijk belang promoten. MisNixx organiseert en coördineert dit. Dat kost je niets en levert je een krachtig promotiekanaal op. 

Concreet betekent dit dat iedere ondernemer die aan MisNixx mee doet, van kapper tot bakker, van camping tot recreatieterrein meehelpt aan de promotie. Dat gaat heel eenvoudig via social media en uitdelen van flyers. MisNixx levert daarvoor de benodigde afbeeldingen, flyers, teksten enz. aan.

Duurzaam.

Doordat met het MisNixx concept huis aan huis verspreiding van reclame terug kan levert MisNixx een concrete bijdrage aan een duurzame maatschappij. 

Plan je online demo

Wij hebben een online demo voor je klaar staan. Je kan dan ook al je vragen op ons afvuren. Binnen 10 minuten weet jij alles over MisNixx.

Handig voor de consument:

Na eenmalig installeren van de app kan de consument eenvoudig een locatie selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, stad, camping, evenement of winkelcentrum. Dat is handig omdat hij/zij dan geen tig-losse apps op de telefoon hoeft te zetten.

Door de app te gebruiken worden punten gespaard waar ondernemers met actie op in kunnen spelen.

Eenmaal vertrouwd met de app zal de consument al snel kijken waar hij nog meer kan MisNixxen en de punten voor een aantrekkelijke actie in kan wisselen.

Functies in MisNixx:

De app heeft verschillende functies die je allemaal ter beschikking staan.

Agenda: De plaats om je aanbiedingen en acties te plaatsen.

Win: Plaats een prijsje in het rad van avontuur en je hebt een dag lang de volle aandacht.

Flitsbericht: Eind van de dag versproducten over die die dag echt weg moeten? Breng de buurt via een live notificatie op de hoogte.  

Credits: Door de app te gebruiken sparen buurtbewoners punten. Daar kan je handig handig op in spelen en extra klanten trekken.

Prikbord: Vertel iets over je bedrijf of geef een tip en kom eens op een andere manier in beeld.

Herhaling is de kracht van reclame.
Met MisNixx kom je op verschillende manieren steeds opnieuw in beeld.

 

Meer weten? Meedoen? Neem dan contact met ons op.

We helpen je graag verder.

Deelnamevoorwaarden
  • MisNixx is opgezet om lokale ondernemers te helpen in de strijd tegen landelijk webshops en platforms. Om aan MisNixx mee te doen moet je daarom “binding” hebben met het gebied waar je MisNixx wilt gebruiken. Daar verstaan we onder dat je daar bijvoorbeeld een winkel hebt of dat dat je werkgebied is. Dat je daarnaast ook een webshop hebt is geen probleem
  • Lokale non-profit organisaties zoals (buurt) verenigingen, buurthuizen mogen gratis van MisNixx gebruik maken.
  • Iedere adverteerder werkt mee aan de promotie van MisNixx. Dit kan door het uitdelen van flyers en/of vermelding op social media en nieuwsbrieven.