Selecteer een pagina

Vergroot je lokale mediapositie en omzet met MisNixx:

MisNixx is een interactieve smartphone-app die locatiegericht inwoners en lokale ondernemers verbindt. Heb jij een lokale krant of nieuwssite, dan versterk je met MisNixx je positie en pak je extra omzet.

Pak de licentie in jouw stad:

Toekomst vol kansen

MisNixx is geen bedreiging voor jouw lokale krant of site maar een kans!

Het meest gebruikte apparaat is een smartphone. De MisNixx-app geeft jouw krant of site een nieuwe dimensie die nieuwe adverteerders en inwoners aantrekt. Klaar voor extra kansen en omzet? Plan een DEMO en laat je informeren.

Exclusieve licentie

Met MisNixx heb jij alles in huis om het populairste nieuwsplatform in jouw stad te worden. Investeren in een eigen app is niet nodig.

Per stad geven wij 1 MisNixx licentie uit. Deze gaat naar een lokale krant of nieuwssite welke MisNixx exclusief mag gebruiken.

Lokaal horeca platform

Binnen het MisNixx concept kan je een lokaal horeca platform opzetten om eten te bestellen of een tafel te reserveren. Hiermee help je horecaondernemers kosten te besparen. Gezien de hoge provisie die horeca ondernemers nu aan de landelijk platforms afdragen zullen ze zich graag aansluiten. Dit levert je extra omzet op. 

Plan je online demo

Wij hebben een online demo voor je klaar staan. Je mag dan ook al je vragen op ons afvuren. Binnen 10 minuten weet jij alles over MisNixx.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier