Selecteer een pagina

Bereik je gasten slim en interactief.

MisNixx op jouw camping of vakantiepark.

MisNixx is een landelijk project waarin lokale ondernemers, winkels, horeca en de recreatiebranche  om de consument te bereiken. Deze samenwerking bespaart iedereen een hoop geld en tijd.

Met MisNixx heb je binnen een dag een app voor jouw terrein online, kan je gasten van informeren over activiteiten op je terrein en ze bij calamiteiten direct alarmeren.

Over MisnIxx.

Kern van het project is een gezamenlijke app met verschillende functies die het voor consumenten aantrekkelijke maakt de app dagelijks te gebruiken. Dat biedt veel promotie kansen.  

Het voordeel voor de consument is dat i.p.v meerdere apps slechte één app op de telefoon gezet hoeft te worden en er eenvoudig van locatie gewisseld kan worden. Bijvoorbeeld van de eigen woonwijk naar jou camping of vakantiepark.    

Het concept is zo opgezet dat je voor jouw camping of vakantiepark winkelcentrum direct een eigen app aan kan maken. Dit kost je niets.

Samenwerken loont.

De kracht van MisNixx zit o.a. in optimale inzet van crossmarketing. 

Crossmarketing houdt in dat verschillende partijen via hun bestaande kanalen een gezamenlijk belang promoten. MisNixx organiseert en coördineert dit. Dat kost je niets en levert je een krachtig promotiekanaal op. 

Concreet betekent dit dat iedere ondernemer die aan MisNixx mee doet, van kapper tot bakker, van camping tot recreatieterrein meehelpt aan de promotie. Dat gaat heel eenvoudig via social media en uitdelen van flyers. MisNixx levert daarvoor de benodigde afbeeldingen, flyers, teksten enz. aan.

Plan je online presentatie

Wij hebben een online presentatie voor je klaar staan. Die lopen we graag met je door en kost je maar 10 minuten. Daarna ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij.

Handig voor de consument:

Na eenmalig installeren van de app kan de consument eenvoudig een locatie selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, stad, evenement of jouw camping of vakantiepark. Dat is handig omdat hij/zij dan geen tig-losse apps op de telefoon hoeft te zetten.

Eenmaal vertrouwd met de app zal de consument bij een bezoek aan jouw terrein al snel kijken of hij/zij daar ook kan MisNixxen.

Functies in MisNixx:

De app heeft verschillende functies die je allemaal ter beschikking staan. 

Misschien heb je zelf niet alle functies nodig. Winkeliers, restaurant en musea uit de omgeving komen graag bij jou klanten in beeld. Biedt ze een plaatje in de app.

Agenda: Informeer gasten op dagniveau over activiteiten op jouw terrein of in de omgeving.

Prikbord: Attendeer gasten over tips en uitjes in de omgeving.

Win: MisNixx heeft een prijzenrad. Maak interactie met je gasten en laat ze iets leuks winnen.

Eten: laat gasten een ontbijt, lunch of diner bestellen. of zet er restaurants uit de buurt in

Flitsbericht: Verstuur bezoekers notificaties. Bijvoorbeeld preventief, een mededeling of actie.

Credits: Door MisNixx te gebruiken spaart een gast punten. Hier kun je een leuke actie aan koppelen.

 

Verdien aan MisNixx:

Lokale winkels en restaurants komen graag in contact met jouw gasten. Laat ze in jouw MisNixx-app adverteren. Zo verdien je zelfs aan MisNixx.

MisNixx op jouw terrein:

Wil je MisNixx aanvragen voor jouw terrein of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter via onderstaande knop en we nemen contact met je op.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier