Selecteer een pagina

Informeer jouw gasten:

MisNixx is een smartphone-app waarmee je de gasten van jouw camping of vakantiepark interactief mee kunt informeren. Investeren in een eigen app en marketing is niet nodig want je lift mee op onze landelijke marketingstrategie.

Stel je de MisNixx-app samen voor jouw camping of vakantiepark en binnen 5 dagen is MisNixx operationeel.

Sluit jouw camping of vakantiepark aan op MisNixx:

Informatief en interactief

MisNixx maakt een bezoek aan jouw camping of vakantiepark informatief en interactief. Met o.a. een activiteiten-agenda, prijzenrad, tips om er op uit te trekken, looproute’s en fietsroute’s, bestellen/reserveren, het versturen van notificatie’s naar de gasten… Niets is te gek! Je kan zelfs aan MisNixx verdienen.

Plan een DEMO en laat je informeren.

Landelijke strategie

MisNixx heeft een landelijke marketingstrategie waardoor de MisNixx app op steeds meer telefoons staat. Consumenten kunnen de MisNixx-app, met 1 druk op de knop, koppelen aan jouw camping of vakantiepark. 

We werken samen

Ons team werkt continu door aan verbeteringen en nieuwe functies voor campings en vakantieparken binnen de MisNixx app. Deze upgrades zijn gratis. Heb je zelf ook een goed idee voor een update en functie? Let us know!

Meer weten? Plan je online demo

Wij hebben een online demo voor je klaar staan. Binnen 10 minuten weet jij alles over MisNixx en ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier