Wij geloven in samenwerken.

Wij zijn een stel samenwerkende ondernemers die innoverende projecten opzetten. Zo hebben wij o.a. Truus,  BurenAlert en DeNoodknop opgezet. Ons recentste project is MisNixx. Dit is landelijk project met lokale invulling waarin lokale ondernemers gezamenlijk een nieuw promotiekanaal opzetten. Meedoen kost een tientje per maand en maakt adverteren in plaatselijke kranten of op nieuwssites overbodig. Dat levert een hoop besparing op.

Kern van het project is een all-in-one app met meerdere functies die het voor de consument aantrekkelijk maakt de app dagelijks te gebruiken.

De promotie
Grote landelijke platformen geven kapitalen aan promotie uit. Dat maakt adverteren op die platformen duur. Wij denken anders en geloven in de kracht van ondernemers. Als die samenwerken en ieder aan hun eigen klanten flyers uitdelen groeit de lokale naamsbekendheid razend snel.

Spelregels:

  • Meedoen kost € 10,- per maand per vestiging en je kan maandelijks opzeggen.
  • We starten pas als we 5 deelnemers in een gebied hebben.
  • Zolang we nog geen 5 deelnemers in jou gebied hebben betaal je niets.
  • Prijsverhogingen vinden alleen plaats op basis van indexatiecijfers van CBS.
  • Om mee te doen moet een je fysieke winkel hebben en bereid zijn flyers aan je klanten uit te delen.

Onderstaand een overzicht van de app functies. Selecteer in de app postcode 1000 om een indruk van de mogelijkheden te krijgen.

Kortings/actie agenda

Een agenda waarin kortingen, actie en activiteiten geplaatst kunnen worden.

Consumenten kunnen direct zien waar en wanneer er kortingsacties in hun omgeving zijn.

Trek

De kracht van platformen zoals thuisbezorgd zit in hun naamsbekendheid. Ben je aangesloten dan levert het omzet op waarover je een forse provisie af moet dragen. Ben je niet aangesloten dan loop je door die naamsbekendheid omzet mis. 

Via MisNixx komt de consument direct op de eigen bestel – of reserveer pagina van het restaurant en bestel en reserveer daar. Dat betekent dat het restaurant geen provisie aan bijvoorbeeld thuisbezorgd hoeft af te dragen. Dit levert het restaurant veel voordeel op dat kan oplopen tot honderden euro’s per maand. 

Lokaal en actueel

De plaats om algemene berichten te plaatsen zoals vacatures, tips, oproepen enz. Door hier als lokale ondernemer regelmatig berichten te plaatsen verhoogd deze de naamsbekendheid.

In postcode 1000 zie je voorbeelden

 

Pushbericht

Deze functie is van oorsprong bedoeld om voedselverspilling tegen te gaan. Een verswinkel kan bijvoorbeeld om 16.00 uur aangeven dat hij nog fruit over heeft dat tegen korting weg gaat. Direct na het invoeren van een bericht komt het bericht bij de mensen die de app hebben binnen.

Deze functie is uiteraard voor veel meer doeleinden te gebruiken.

Burenalert

Burenalert is een gratis alarmsysteem waarmee buurtbewoners en winkels elkaar realtime kunnen waarschuwen voor bijvoorbeeld babbeltrucs, verdachte situaties, diefstal, een vermiste oudere of als een buurtbewoners zijn kindje kwijt is. 

Het alarmsysteem werkt via vaste en mobiele telefoon zodat iedereen mee kan doen.

Download onze app

Voor meer lokale functies.