Selecteer een pagina

Ons team:

Wij (Klaasjan, Henk-Jan, Gena, Peter, Dirk, Michele en Cees) zijn allemaal zelfstandige ondernemer. Ieder van ons is een held in zijn eigen vakgebied. Wij geloven in samenwerken en zien het als een uitdaging om met elkaar nieuwe projecten op te zetten. Zo zitten wij ook achter projecten als BuurtAlarm en De Noodknop. Projecten die een bijdrage leveren een veiligere maatschappij.

We werken allemaal van huis uit. Communicatie middelen als Zoom en Meet gebruikten we al jaren en de corona bracht voor ons weinig verandering. Natuurlijk misten we wel onze maandelijks meetings waarin met elkaar samen komen in een leuke restaurantjes. Maar . . . . gelukkig jan dat nu ook weer.

Ontstaan van MisNixx:

Vanuit de vraag: Hoe kunnen we iets bijdragen aan een duurzame maatschappij, kwamen we op het idee om een app te maken die een duurzaam alternatief biedt voor wijkgerichte huis-aan-huis reclame. Maar al snel zagen we steeds meer mogelijkheden ontstaan. We besloten een try-out te doen en in no-time hadden we 15.000 downloads. Rede genoeg om door te pakken. Ondertussen hebben we MisNixx BV opgericht en groeien we stug door.