Ons team:

Wij (Klaasjan, Henk-Jan, Gena, Peter, Dirk en Cees) zijn een stel vrienden, elk specialist in zijn eigen vakgebied, die naast hun dagelijks werk met elkaar innovatieve projecten opzetten. Zo zitten wij ook achter projecten als Burenalert en De Noodknop. Projecten die een bijdrage leveren een veiligere maatschappij.

Na afronding van die projecten kwamen we vanuit de vraag: “Hoe kunnen we met onze kennis iets bijdragen aan een duurzame maatschappij” op het idee een app te maken die een alternatief biedt voor wijkgerichte huis-aan-huis reclame. We besloten een try-out te doen en in no-time hadden we 15.000 downloads. Rede genoeg om door te pakken.

Tijdens de try-out kregen we vragen vanuit de horeca branche of MisNixx ook ingezet kom worden als tegenhanger voor de landelijke bestel en reserveer platformen. 

Uiteindelijk heeft dat er toe geleidt dat we een platform hebben ontwikkeld waarin lokale ondernemers uit de horeca en retail samenwerken om de consument te bereiken.

Omdat wij meer techneuten dan marketingmensen zijn zoeken wij over heel Nederland samenwerking met lokale organisaties om MisNixx uit te rollen. Uiteraard hebben we daarbij goed nagedacht over een goede win/win situatie voor iedereen.      

 

Download onze app

Voor meer lokale functies.