Selecteer een pagina

Ons team:

Wij (Klaasjan, Henk-Jan, Gena, Peter, Dirk, Michele, Annelore, Monique en Cees) zijn allemaal zelfstandige ondernemer. Ieder van ons is een held in zijn eigen vakgebied. Wij geloven in samenwerken en zien het als een uitdaging om met elkaar nieuwe projecten op te zetten. Zo zitten wij ook achter projecten als BuurtAlarm en De Noodknop. Projecten die een bijdrage leveren een veiligere maatschappij.

We werken allemaal van huis uit. O.a. Zoom en Meet gebruikten we al jaren en de corona bracht voor ons weinig verandering. Natuurlijk missen we wel onze maandelijks meetings waarin met elkaar samen komen in een leuke restaurantjes.

Ontstaan van MisNixx:

Vanuit de vraag: Hoe kunnen we iets bijdragen aan een duurzame maatschappij, kwamen met op het idee om een app te maken die een duurzaam alternatief biedt voor wijkgerichte huis-aan-huis reclame. Maar al snel zagen we steeds meer mogelijkheden ontstaan. We besloten een try-out te doen met een test-app. En in no-time hadden we 15.000 downloads. Reden genoeg om door te pakken.

Na een jaar van verdere marktonderzoeken, door ontwikkelen veel testen zien we MisNixx steeds groter worden en is MisNixx Bv opgericht.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier