Selecteer een pagina

Ons team:

Wij (Klaasjan, Henk-Jan, Gena, Peter, Dirke en Cees) zijn een stel vrienden, elk specialist in zijn eigen vakgebied, die met elkaar innovatieve projecten opzetten.  Zo zitten wij ook achter projecten als Burenalert en De Noodknop. Projecten die een bijdrage leveren een veiligere maatschappij.

Over MisNixx:

Vanuit de vraag: Hoe kunnen we iets bijdragen aan een duurzame maatschappij, kwamen we op het idee om een app te maken die een duurzaam alternatief biedt voor wijkgerichte huis-aan-huis reclame. We besloten een try-out te doen en in no-time hadden we 15.000 downloads. Rede genoeg om door te pakken.

Corona zorgen er echter voor dat we andere prioriteiten moesten leggen wat als gevolg had dat we het uitwerken van MisNixx op een lager pitje zette.

Het gegeven dat als gevolg van corona veel horeca ondernemers in de problemen kwamen zette ook ons aan het denken. Een van de problemen die ons aansprak was de hoge provisie die zij aan bestel en reserveer platforms betalen en besloten via NisNixx daar een oplossing voor te bieden.