Dit kan de app:

Switch eenvoudig van lokatie.

De kracht van MisNixx is dat het een “all-in-one” app is. Dat houdt in dat er meerdere functies in zitten waar je anders aparte app’s voor nodig hebt. Dat betekent dat je niet “tig” app’s op je telefoon hoeft te zetten en geheugen capaciteit bespaart.  

Als de app op je telefoon staat kan je eenvoudig van gebied wisselen. Dat kan door een andere postcode te kiezen.

Het openingsscherm: 

Bovenin de app zie je bovenin direct welk gebied je geselecteerd hebt en kan je snel van gebied wisselen. Ga je dus naar een andere plaats dan hoef je niet eerst een andere app te installeren maar enkel een andere postcode te kiezen. Lokale winkeliers kunnen hier handig op in spelen door met raamstickers aan te geven dat ze in MisNixx staan.  

Op het openingsscherm van de app zie je ook gelijk de laatst geplaatste berichten, zie je hoeveel credits je hebt gespaard en kan je via de knoppen direct naar de functie die je wilt bekijken. 

Agenda

Ondernemers kunnen hier hun dag-aanbiedingen en sales in zetten. De consument weet dan tijdig dat jij met een aanbieding komt.

Heb je bijvoorbeeld een wekelijkse aanbieding dan komt dat automatisch wekelijks op de juiste dag in de app.  

Buurtorganisaties kunnen hun activiteiten in de agenda plaatsen. Zo ontstaat een mix van buurtactiviteiten en actuele kortingen. Dat geeft de buurtbewoners reden de agenda regelmatig te bekijken.

Prikbord: 

In het prikbord zet je berichten die niet aan een datum gebonden zijn. Hier kan je iets over je bedrijf of beroep vertellen, tips geven of een vacature plaatsen. Vertel bijvoorbeeld hoe jij met je bedrijf de corona tijd door komt. 

Mensen lezen dat graag. Buurtbewoners kunnen het prikbord gebruiken om wijkinitiatieven op te zetten.


Win:

Rad van avontuur. Een dagelijkse trekker voor de buurtbewoner. Een klein prijsje plaatsen levert de hele dag aandacht voor de ondernemer op. Heeft de buurtbewoner niets gewonnen, dan krijgt hij als troostprijs een paar spaarpunten. 

Credits:

Spaarpunten systeem. Gebruik van de app levert de buurtbewoner punten op. Daar kan jij mooi op inspelen door op basis van gespaarde punten producten of diensten met korting aan te bieden.

 

Last minute:

Bederfelijke producten over, een annulering, nog een tafel vrij of stoel over. Via een flitsbericht informeer je binnen een minuut de hele buurt en voorkom je voedsel verspilling en omzet verlies. 

Eten:

Eten bestellen of tafel reserveren zonder provisieafdracht.

Het grootste deel van je bestellingen of reserveringen komt van bewoners uit je omgeving. Als die bestellingen via een landelijk platform lopen moet je een hoop provisie afdragen. Door mee te doen aan MisNixx kan je die provisie uitsparen. Dat scheelt je maandelijks een hoop geld. 

Door je gasten of klanten op basis van in MisNixx gespaarde credits korting of iets extra’s te geven zullen ze liever via MisNixx dan een platform bij je bestellen.    

Buurtalarm: 

MisNixx beschikt over een gratis buurtalarm-functie in de app. Met deze functie kunnen buurtbewoners elkaar onderling informeren bij gevaar of onraad. 60% van de MisNixx app-gebruikers meld zich hiervoor aan en een groot deel wijst hun buren op dit systeem. Dat zorgt weer voor groei van het aantal app gebruikers.   

Het werkt heel eenvoudig. iemand ziet iets verdachts, pakt de telefoon, spreekt een bericht en verbreekt de verbinding. Binnen een minuut daarna gaat bij andere deelnemers in de buurt de telefoon over en horen zij het ingesproken bericht.  

In tegenstelling tot WhatsApp groepen zijn je gegevens 100% beschermd en is het ontstaan van een “buurt-babbelbox” met irritaties, spam en grappen onmogelijk.

Omdat Burenalarm zowel via mobiele als vaste telefoon werkt kunnen ouderen, een kwetsbare groep en vaak wat minder handig met de GSM, ook mee doen.