MisNixx heeft verschillende functies. Onderstaand een overzicht en voor welke doelgroepen de functies  interessant zijn. In postcode 1000 zie je voorbeeld berichten. Postcode 1000 kan je ook gebruiken om potentiële adverteerders te laten zien wat ze allemaal met MisNixx kunnen. 

Drukwerk

Kortings/actie agenda

Een agenda waarin kortingen, actie en activiteiten geplaatst kunnen worden.

Winkels en restaurants kunnen hier hun aanbiedingen en acties aankondigen. Buurtverenigingen, maatschappelijke organisaties  hun activiteiten, open dagen enz. Gemeenten info over wegwerkzaamheden enz. enz. In postcode 1000 zie je voorbeelden.

Consumenten kunnen direct zien waar en wanneer er kortingsacties in hun omgeving zijn.  

Trek

Dit geeft een overzicht van restaurants in de buurt.

Via MisNixx kom je direct op de eigen bestel – of reserveer pagina van het restaurant en bestel en reserveer daar. Dat betekent dat het restaurant geen provisie aan bijvoorbeeld thuisbezorgd hoeft af te dragen. Dit levert het restaurant veel voordeel op dat kan oplopen tot honderden euro’s per maand. 

Lokaal en actueel

De plaats om algemene berichten te plaatsen zoals vacatures, tips, oproepen enz. Door hier als lokale ondernemer regelmatig berichten te plaatsen verhoogd deze de naamsbekendheid.  

In postcode 1000 zie je voorbeelden

 

Pushbericht

Deze functie is van oorsprong bedoeld om voedselverspilling tegen te gaan. Een verswinkel kan bijvoorbeeld om 16.00 uur aangeven dat hij nog fruit over heeft dat tegen korting weg gaat. Direct na het invoeren van een bericht komt het bericht bij de mensen die de app hebben binnen.

Deze functie is uiteraard voor veel meer doeleinden te gebruiken. 

Burenalert

Buurtalarm is een gratis alarmsysteem waarmee buurtbewoners en winkels elkaar realtime kunnen waarschuwen voor bijvoorbeeld babbeltrucs, verdachte situaties, diefstal, een vermiste oudere of als een buurtbewoners zijn kindje kwijt is. 

Het alarmsysteem werkt via vaste en mobiele telefoon zodat iedereen, ook mensen zonder smartphone zoals nog veel 80 plussers, mee kan doen.