Selecteer een pagina

MIsNixx:

De “macht” van de landelijke bestel- en reserveer platformen als Thuisbezorgd, Uber Eats, The Fork is te danken aan hun naamsbekendheid. Is je restaurant aangesloten dan levert het omzet op maar betaal je daar fors voor. Ben je niet aangesloten dan loop je door die naamsbekendheid omzet mis.

MisNixx is een initiatief waarmee horeca ondernemers gezamenlijk een tegenhanger opzetten. Meedoen kost 1,50 euro per dag en verder geen gedoe met provisie afdracht.   

Over MisNixx

Het project

Kern van het project is een platform bestaande uit een site en app. Vanuit het platform komen de klanten direct op jouw eigen bestel- of reserveer pagina. Dat betekent dat ze direct bij jouw bestellen/reserveren en afrekenen. 

Promotie

De kracht van de huidige landelijke platformen zit in hun naamsbekendheid die ze met behulp van grote promotiecampagnes opbouwen. De kosten daarvan worden via provisie aan de aangesloten restaurants doorberekend.

Wij denken anders, geloven in de kracht van ondernemers en crossmarketing. Dit houdt in dat meerdere partijen een gezamenlijk belang promoten. In de praktijk gaat dat doordat iedereen die meedoet aan bestaande klanten flyers uitdeelt en/of berichten op soc media plaatst. Met elkaar bouw je zo in no time naamsbekendheid op. 

Maar we doen meer. Ongeveer 60% van die euro per dag gaat naar promotie campagnes. Met 1000 deelnemers geeft dat een leuk maandelijks reclame budget. 

Meedoen kost . . . . prijsgarantie

Meedoen kost een euro per dag per vestiging en je kan maandelijks opzeggen.

Prijsgarantie:
Toekomstige prijsaanpassingen vinden alleen plaats op basis van de prijsindex voor consumenten van het CBS.

Boeien en binden

Het moet voor de klant interessant zijn om via MisNixx te bestellen of te reserveren. In de app zitten daarom aantrekkelijke functies die uitnodigen tot dagelijks gebruik. 

  • Door MisNixx te gebruiken spaart de consument credits die gebruikt kunnen worden voor acties bij de deelnemende restaurants.
  • In de app zit een "prijzenrad" waarmee dagelijks prijzen gewonnen kunnen worden.
  • De in de app opgenomen agenda geeft een overzicht van de dagdeals van deelnemende restaurants.
Blijf ondernemer en denk vooruit.

De landelijke platforms doen het goed. Ze zorgen voor omzet die jij hard nodig hebt. Ze worden ook steeds machtiger wat je in hun stijgende tarieven terugziet. Dat gaat ten koste van je winst. Zorg daarom dat je niet te veel van hen afhankelijk bent of wordt. MisNixx helpt je daarbij.

Ben je bij een platform aangesloten? Hou dat zo. Je bent dan zeker van omzet. Doe gelijk ook met MisNixx mee. Je bouwt dan mee aan een platform dat je een hoop besparing op gaat leveren. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Die euro per dag verdien je echt wel terug.

Software, bestellen, reserveren, bezorgen.

Vrijwel ieder restaurant heeft geïnvesteerd in een eigen bestel- en reserveerpagina. Via de MisNixx app komen klanten daar op uit en bestellen of reserveren rechtstreeks bij jou en rekenen dus ook direct met jou af.

Geen eigen site met bestel- of reserveermoduul? Er zijn verschillende aanbieders die dit voor je kunnen verzorgen. Gemiddeld betaal je daar € 1, - tot € 1,50 per dag voor.

Bezorgen doen we niet. Maar uit onderzoek weten we dat de meeste restaurants dit zelf goed geregeld hebben.