– Bijbaan jongeren/studenten
– Eigen baas / goede inkomsten
– Start: januari 2024

Wij vormen een groep ondernemers die een innovatief alternatief hebben bedacht voor bekende bestel- en reserveringsplatforms, zoals UberEats en Thuisbezorgd. Waarom? Omdat deze platforms maar liefst 15% van de inkomsten van restaurants inhouden, en dat is naar onze mening te hoog!

Wij zijn ervan overtuigd dat het anders kan, daarom hebben we een splinternieuw platform ontwikkeld waar restaurants slechts 1 euro per dag betalen. Geweldig, nietwaar?

Voor de lancering zijn we op zoek naar jongeren.studenten:
Vanaf januari lanceren we dit platform in heel Nederland, en dit doen we samen met een nationaal netwerk van jongeren/studenten. Dit betekent razendsnelle exposure en bekendheid. Jij kunt hier deel van uitmaken, want we zijn nog op zoek naar studenten voor verschillende steden in Nederland.

Wat kun je verwachten?
Jij brengt lokale restaurants op de hoogte van dit nieuwe platform voor het bestellen van eten. Of je dit nu doet door persoonlijk langs te gaan, ze een e-mail te sturen, te bellen, je social-media of een informatief pakketje te overhandigen, dat bepaal je helemaal zelf en wij geven je alles wat je nodig hebt. Ook zorg je voor lokale promotie. Een geweldige bijbaan voor studenten met volledige vrijheid.

Het beste gedeelte:
Je kom niet bij ons in dienst maar bouwt je eigen business op. Elke maand ontvang je wel €15 voor elk restaurant dat jij aanmeldt in jouw stad. Stel je voor dat je 40 restaurants kunt aansluiten, dan ontvang je elke maand €600 op je rekening. En als je het echt leuk vindt, kun je zelfs in omliggende steden aan de slag gaan. Hoe gaaf is dat?

Laat van je horen!

Jongere/student

5 + 12 =

Tip de lokale MisNixx redactie >

Restaurant aanbevelen >

Bedrijf of organisatie aanbevelen >

BurenAlert >

Onze vacatures >

Contact >

Presentatie >