Selecteer een pagina

Vacature MisNixx licentouders:

Word jij enthousiast van je eigen lokale platform runnen? Voor de landelijke groei van MisNixx zoeken we voor iedere stad of postcode een licentiehouder.

Wat doet een licentie-houder?
Jij lanceert MisNixx in jouw wijk of stad en zorgt ervoor alle inwoners en ondernemers MisNixx gaan kennen.

Kan iedereen licentiehouder worden?
Een (marketing)student, een groep vrienden, zzp-er, gemeente, winkelcentra, media-organisatie of huisblijf-ouder. Iedereen kan licentiehouder worden. Maar goede ondernemers-skils zijn wel een pre.

Let op: We verstrekken 1 licentie per postcode.

Wat zijn de opbrengsten?
Jij bent eigen baas, dus dat heb helemaal zelf in de hand. Gemiddeld kan 1 postcode tussen de €150,- en €650,- per maand opbrengen. Dit is afhankelijk van de dichtheid van de postcode(s), dus hoe dichtbevolkt zo’n gebied is.

Wat zijn de licentiekosten?
De licentiekosten zijn €100,- per maand, per 4 cijferige postcode. Jij mag onze landelijke merknaam en software exclusief gebruiken om je eigen business op te zetten. 

Mag je zelf ook leuke content maken?
Natuurlijk mag dat! Daarnaast mag je er zelfs voor kiezen om (tegen extra kosten) de content te gaan maken en plaatsen voor lokale organisaties. Hierdoor ontzorg je ze helemaal en heb je extra inkomsten!

Ik wil verder kennis maken:
Leuk! Vul het formulier in en we plannen (fysiek of online) een afspraak in en kennis te maken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

licentie kennismaking

1 + 7 =

Tip de lokale MisNixx redactie >

Restaurant aanbevelen >

Bedrijf of organisatie aanbevelen >

BurenAlert >

Onze vacatures >

Contact >

Presentatie >