Selecteer een pagina

Licentie aanvragen:

Met een MisNixx-licentie krijg je het exclusieve recht tot het gebruik van MisNixx in 1 of meerdere 4 cijferige postcodegebieden.

Ideaal voor o.a. een winkeliers. ondernemersverenigingen waarbij de aangesloten ondernemers in de betreffende postcode(s) gratis van MisNixx gebruik kunnen maken. 

Ik wil meer informatie:

Goed om te weten:

De Licentie

De leden van de vereniging krijgen een eigen MisNixx-account die toegang geeft tot de 4-cijferige postcodegebieden waarvoor de licentie is afgelopen. In die postcodes kunnen zij van de volgende functies gebruik maken:

 • Het Prijzenrad: Stel een prijsje beschikbaar en alle aandacht is op jouw gericht.
 • De Buurtagenda: Geef aan op welke dag en waarop jij korting geeft.
 • Het Buurtprikbord: Een vacature? Zet hem in het prikbord.
 • MisNixx credits: Een uniek spaarpuntensysteem.
 • Flitsbericht: Voor last-minute aanbiedingen.  

MisNixx is een multifunctionele app die onder dezelfde naam ook wordt gebruikt door o.a. campings, vakantiepakken, evenementen en  horeca. Dit zorg voor grote bekendheid van MisNixx en daar heeft iedereen voordeel bij. Het gebruik door deze doelgroepen valt niet onder de exclusiviteit van de licentie.  

De Kosten
 • Een MisNixx-licentie kost € 95,- per 4 cijferig postcode gebied per maand.
 • Per aan te maken account wordt eenmalig € 5,- in rekening gebracht   
 • De overeenkomst wordt voor minimaal 3 maanden aangegaan en is daarna met een opzegtermijn van 1 maand, op ieder moment opzeggen. 
 • Maandbetaling is alleen mogelijk op basis van automatische incasso. 
 • Bij halfjaarlijkse / jaarlijkse betaling vooraf wordt respectievelijk 5% / 10% korting gegeven. 
 • Genoemde prijzen zijn per vestiging en exclusief 21% btw.

Optioneel 

In plaats van gratis kan er voor gekozen worden de leden die van MisNixx gebruik willen maken een bijdrage te laten betalen. Hierdoor kunnen de licentie kosten gedekt worden. MisNixx kan ondersteuning bieden bij de administratieve en financiële afhandeling hiervan.  

Promotie

Het promotie principe van misNixx is gebaseerd op crossmarketing. Dat betekend dat iedereen die in de app staat via zijn bestaande promotiekanalen zoal soc media, nieuwsbrieven, aan de promotie van de app meewerkt. Hierdoor heeft de app snel grote bekendheid. 

MisNixx biedt hier ondersteuning door voor afbeeldingen en teksten te zorgen. 

Tevens zijn posters (A3) en flyers (A6) verkrijgbaar. De kosten hiervoor bedragen

25 stuks A2 posters € 15,-

10.000 stuks A6 flyers € 75.-

genoemde prijzen  zijn exclusief btw en verzendkosten

Service

Om de deelnemers  tijd te besparen kan MisNixx bij opstart de app vullen. Dit gebeurd op basis van door de ondernemer aangeleverd materiaal en/of door MisNixx via internet verzamelde informatie en afbeeldingen. De eenmalig kosten voor deze aanvullende dienst bedragen € 35,- per deelnemer.

Optioneel kan een service abonnement afgesloten worden waarbij MisNixx maandelijks contact met de deelnemer opneem, afstemt welke wijzigingen en/of aanbiedingen in de app aangepast moeten worden en deze vervolgens plaatst. Deze dienst wordt op abonnmenet basis gelevert eb kost € 25,- maand.