Over ons
Wij zijn een stel samenwerkende ondernemers, elk specialist in hun eigen vakgebied, die met elkaar innovatieve projecten opzetten. Als eis stellen we daarbij dat ze bijdrage moeten leveren aan een duurzame en veilige maatschappij. Met Burenalert en DeNoodknop is dat gelukt.

MisNixx
MisNixx is ons nieuwste project. Hiermee helpen we lokale ondernemers zoals winkels, dienstverleners en de horeca extra klanten te trekken, bieden we een alternatief voor huis aan huis drukwerk, helpen we voedselverspilling terug te dringen en leveren we een bijdrage aan de veiligheid in de buurt. Op deze webpagina vertellen we hoe we dat doen.

Na het lezen nog vragen?

Stel ze via ons contactformulier of geef een tijdstip en  telefoonnummer op waarop je gebeld wilt worden.

Kern van het project is een gezamenlijke app met voor zowel de consument als ondernemer aantrekkelijke functies zoals:

Kortingsagenda: Deze geeft een overzicht van alle aanbiedingen in de buurt. Handig voor de consument die op koopjesjacht is.   

Trek: Via deze functie kan de consument eten bestellen of een tafel reserveren bij de lokale horeca. Voordeel voor de ondernemer is dat deze geen provisie aan een platform hoeft af te dragen.

Flitsbericht: Eind van de dag en nog vers producten over? Met een flitsbericht weet de hele buurt binnen een minuut dat het in de aanbieding gaat. Zo voorkomen we voedselverspilling en beperken het omzetverlies. 

Lokaal en actueel: Vacature, nieuw product, tips. Zet ze in deze rubriek. De manier om je bedrijf in beeld te brengen zonder dat je er gelijk een korting aan hoeft te koppelen.

——————–

Tip: Selecteer op misnixx.nl postcode1000. Hier zie je voorbeelden van wat er met MisNixx kan.     

De kosten
Als ondernemers vereniging kan je een licentie afsluiten. Dat kan vanaf € 100,- per maand. Alle leden van uw vereniging krijgen dan een eigen account en kunnen verder kosteloos van het platform gebruik maken. Plaatsen van een advertentie of bericht is heel eenvoudig en doe je in een verloren minuut via je smartphone waarna hij binnen een minuut online staat.

Het bereik
Met het platform bereik je de mensen in je eigen en omringende wijken. 

Wie gaat dat betalen?
Dat kan wellicht uit contributie opbrengsten van de vereniging of een BIZ. 

Een ander optie is om de ondernemers die het systeem gebruiken een kleine bijdrage te laten betalen. Bijvoorbeeld € 10,- per maand. 

Samenwerken
Wij geloven in de kracht van samenwerkende lokale ondernemers en hebben het project zo opgezet dat iedereen direct aan kan haken. O
nze taak hierin is dat we zorgen voor een optimaal werkend en steeds vernieuwend platform. 

Promotie.
Grote landelijke platformen danken hun succes aan grote naamsbekendheid. Daarvoor geven ze vermogens aan promotie uit die de aangesloten ondernemers betalen. (Denk aan Thuisbezorgd waarbij horeca ondernemers 15% provisie af moeten dragen.)

Wij denken anders, geloven in de kracht van lokale ondernemers  en crossmarketing. Concreet houd dit in dat iedereen die meedoet zijn klanten informeert.  Bijvoorbeeld via een flyer en/of social media. Goedkoop, effectief en garantie voor een snelle naambekendheid.