Hey jij!

Jij gaat MisNixx in jouw stad opzetten. Op deze pagina helpen we jouw moet ideeën en middelen zodat je goed aan de slag kunt gaan!

Appgroep:
We hebben een appgroep met lokale medewerkers die het leuk vinden om ideeën met elkaar uit te uitwisselen of contact met elkaar te leggen. Altijd handig!

Meld je aan voor de MisNixx appgroep:

Drukwerk

Flyers

We beschikken over flyers. Restaurants kunnen deze uitdelen aan hun klanten of je kan deze zelf in jouw stad verspreiden.

 

Introductiebrief

Om MisNixx bij restaurants te introduceren kan je brief of folder afgeven. De tekst ben je helemaal vrij in. Klik hier voor een voorbeeld.

Folder

We hebben een full-color folder die het MisNixx concept aan adverteerders uitlegt. Bekijk hem hier.

Online

Socials

Op deze pagina staat materiaal die jij of de adverteerders op social media kunnen gebruiken. Andere ideeën? Ga je gang en deel ze met ons. Dan kunnen anderen ze ook weer gebruiken.

Online persbericht (restaurands)

We beschikken over online persberichten. Deze maken we op maat voor jouw en kan je  als introductie mailen naar restaurants. Klik hier voor een voorbeeld.

video's

We beschikken over verschillende filmpjes die je kunt gebruiken in je promotie. 

Lokale marketing ideeen:

Artikel in lokale krant

Stap samen met 1 of 2 lokale restaurants naar de lokale krant/media. Laat restaurants  vertellen over de worsteling met Thuisbezorgd en vertel daarin dat jullie met elkaar dit nieuwe initiatief gaan opzetten.

Wij hebben berichten klaarliggen waarmee je de lokale pers kunt benaderen. Neem hiervoor contact op met Klaasjan of Cees. 

Huis-aan-huis flyers

Trommel een groep vrienden op en ga gewoon 1 of 2 avonden met elkaar flyeren langs de huizen. De meest efficiënt manier om gebruikers te krijgen. De flyer vind je hier.