Bereik bezoekers slim en interactief.

MisNixx in jouw recreatie gebied

 

MisNixx is een landelijk project met lokale invuling waarin lokale ondernemers, winkels, horeca, de toeristen- en recreatiesector samenwerken om de consument te bereiken. Deze samenwerking bespaard iedereen een hoop geld en tijd.

Met MisNixx heb je binnen een dag een app voor jouw recreatiegebied online en kan je bezoekers van actuele informatie voorzien en bij calamiteiten alarmeren. 

Over MisnIxx.

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling.  Kern van het project is een gezamenlijke app met verschillende functies die het voor buurtbewoners aantrekkelijke maakt de app dagelijks te gebruiken. Dat biedt veel promotie kansen.  

Het voordeel voor de consument is dat i.p.v meerdere apps slechte een app op de telefoon hoeft te zetten en eenvoudig een locatie kan selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, winkelcentrum of jouw  recreatie gebied.  

Samenwerken loont.

De kracht van zit optimale inzet van crossmarketing. 
Crossmarketing houdt in dat verschillende partijen via hun bestaande kanalen een gezamenlijk belang promoten. Dat kost niets en levert een krachtig promotiekanaal op. 

Voor MisNixx houdt dat in dat iedere ondernemer die aan MisNixx mee doet, van kapper tot bakker, van camping tot recreatieterrein meehelpt aan de promotie. Dat gaat heel eenvoudig via social media en uitdelen van flyers. Dat kost niemand iets en geeft een krachtig gezamenlijk promotiekanaal.

Duurzaam.

Doordat met het MisNixx concept huis aan huis verspreiding terug kan levert MisNixx een concrete bijdrage aan een duurzame maatschappij. 

Handig voor de consument:

Na eenmalig installeren van de app kan de consument eenvoudig een locatie selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, stad, camping, evenement of winkelcentrum. Dat is handig omdat hij/zij dan geen tig-apps meer op de telefoon hoeft te zetten.

Door de app te gebruiken worden punten gespaard waar ondernemers met actie op in kunnen spelen.

Eenmaal vertrouwd met de app zal de consument al snel kijken of hij/zij op jouw recreatie terrein ook kan MisNixxen.

Functies in MisNixx:

Agenda: Informeer bezoekers over activiteiten en acties.

Win: Trek bezoekers naar ondernemers door ze een prijs te laten winnen in het MisNixx prijzenrad.

Flitsbericht: Verstuur live-notificaties naar bezoekers. Bijvoorbeeld rondom preventie of een leuke actie.

Credits: Een spaarsysteem waarmee bezoekers naar de ondernemers komen.

 

MisNixx aanvragen:

Wil je MisNixx aanvragen voor jouw recreatiegebied of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter via onderstaande knop en we nemen contact met je op.