MisNixx biedt een alternatief voor de machtige bestelplatformen:

In een baanbrekende zet om lokale restaurants te ondersteunen, kondigt MisNixx met trots haar opkomst aan als een veelbelovend alternatief voor de machtige bestelplatforms. MisNixx heeft tot doel restaurants en inwoners te helpen profiteren van een eerlijker en voordeliger bestelproces.

Geen commissie, enkel 1,- per dag:
Traditionele bestelplatforms hebben restaurants vaak geconfronteerd met hoge commissiekosten en onredelijke voorwaarden. MisNixx komt nu met een oplossing die de tafels omdraait. Door rechtstreeks samen te werken met restaurants en geen commissies te vragen, behouden restaurants hun volledige inkomsten.

Extra voordelen:
MisNixx roept inwoners op om restaurants te ondersteunen door voortaan via hun platform te bestellen. Bovendien biedt MisNixx voordelen zoals exclusieve aanbiedingen en de mogelijkheid om rechtstreeks te communiceren met hun favoriete restaurants.

Hulp:
Daarnaast wil MisNixx restaurants extra hulp bieden. Op MisNixx kunnen restaurants ook hun vacatures, acties en aanbiedingen kwijt.

Bloeiende lokale ecenomie:
Met MisNixx kunnen restaurants en inwoners genieten van een win-win situatie. Het platform bevordert lokale bedrijven, zorgt voor eerlijke tarieven en biedt consumenten gemak en exclusieve voordelen. Sluit je aan bij MisNixx in de strijd voor een bloeiende lokale restaurantindustrie.

Tip de lokale MisNixx redactie >

Restaurant aanbevelen >

Bedrijf of organisatie aanbevelen >

Vacatures >

Contact >

BurenAlert >

Vacatures >