Wij zijn een stel samenwerkende ondernemers die innoverende projecten opzetten. Zo hebben wij o.a. BurenAlert en DeNoodknop opgezet. Ons recentste project is MisNixx. Dit is een landelijk project waarmee we lokale ondernemers helpen de klant te bereiken. Duurzaam en voordelig.

In iedere plaats zoeken we samenwerking met lokale partij om MisNixx op te zetten. Dat kan bijvoorbeeld een ondernemers- of winkeliers vereniging, marketing bureau, ondernemer maar ook een lokale krant zijn. In overleg bepalen we hoe het project alle betrokkenen een goede win/win situatie geeft.

MisNixx biedt lokale ondernemers een alternatief voor;

  • huis aan huis drukwerk dat in steeds meer steden aan banden wordt gelegd,
  • Facebook waarmee je met de gratis variant nog maar 8% van je volgers bereikt,
  • online adverteren,
  • horeca ondernemers die bij thuisbezorgd zijn aangesloten,
  • het voorkomen van voedselverspilling en omzetverlies,
  • vinden van geschikt personeel.

Kern van het project is een all-in-one app. Het grote voordeel hiervan dat alle informatie centraal beschikbaar is, waardoor consumenten niet verschillende apps of platformen hoeven te openen voor eten bestellen, aanbiedingen, lokale activiteiten en meer. 

Onderstaand een overzicht van de huidige functies. Selecteer in de app postcode 1000 om een indruk van de mogelijkheden te krijgen. 

Kortings/actie agenda

Een agenda waarin kortingen, actie en activiteiten geplaatst kunnen worden.

Consumenten kunnen direct zien waar en wanneer er kortingsacties in hun omgeving zijn.

Trek

De kracht van platformen zoals thuisbezorgd zit in hun naamsbekendheid. Ben je aangesloten dan levert het omzet op waarover je een forse provisie af moet dragen. Ben je niet aangesloten dan loop je door die naamsbekendheid omzet mis. 

Via MisNixx komt de consument direct op de eigen bestel – of reserveer pagina van het restaurant en bestel en reserveer daar. Dat betekent dat het restaurant geen provisie aan bijvoorbeeld thuisbezorgd hoeft af te dragen. Dit levert het restaurant veel voordeel op dat kan oplopen tot honderden euro’s per maand. 

Lokaal en actueel

De plaats om algemene berichten te plaatsen zoals vacatures, tips, oproepen enz. Door hier als lokale ondernemer regelmatig berichten te plaatsen verhoogd deze de naamsbekendheid.

In postcode 1000 zie je voorbeelden

 

Pushbericht

Deze functie is van oorsprong bedoeld om voedselverspilling tegen te gaan. Een verswinkel kan bijvoorbeeld om 16.00 uur aangeven dat hij nog fruit over heeft dat tegen korting weg gaat. Direct na het invoeren van een bericht komt het bericht bij de mensen die de app hebben binnen.

Deze functie is uiteraard voor veel meer doeleinden te gebruiken.

Burenalert

Burenalert is een gratis alarmsysteem waarmee buurtbewoners en winkels elkaar realtime kunnen waarschuwen voor bijvoorbeeld babbeltrucs, verdachte situaties, diefstal, een vermiste oudere of als een buurtbewoners zijn kindje kwijt is. 

Het alarmsysteem werkt via vaste en mobiele telefoon zodat iedereen mee kan doen.

Download onze app

Voor meer lokale functies.