Selecteer een pagina

Bereik toeristen in jouw plaats.

MisNixx voor toeristen.

 

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling waarin ondernemers, winkels, horeca, de cultuur- en toeristen sector samenwerken om de consument te bereiken.

Deze samenwerking bespaart iedereen een hoop geld en tijd en levert een concrete bijdrage aan een duurzame samenleving.

Over MisnIxx.

Kern van het project is een gezamenlijke app met verschillende functies die het voor consumenten aantrekkelijke maakt de app dagelijks te gebruiken. Dat biedt veel promotie kansen.  

Het voordeel voor de consument is dat i.p.v meerdere apps slechte één app op de telefoon gezet hoeft te worden en er eenvoudig van locatie gewisseld kan worden. Bijvoorbeeld ven de eigen woonwijk naar een de stad die men bezoekt. 

Samenwerken loont.

De kracht van MisNixx zit o.a. in optimale inzet van crossmarketing. 

Crossmarketing houdt in dat verschillende partijen via hun bestaande kanalen een gezamenlijk belang promoten. MisNixx organiseert en coördineert dit. Dat kost je niets en levert je een krachtig promotiekanaal op. 

Concreet betekent dit dat iedere ondernemer die aan MisNixx mee doet, van kapper tot bakker, van camping tot recreatieterrein meehelpt aan de promotie. Dat gaat heel eenvoudig via social media en uitdelen van flyers. MisNixx levert daarvoor de benodigde afbeeldingen, flyers, teksten enz. aan.

Duurzaam.

Doordat met het MisNixx concept huis aan huis verspreiding terug kan levert MisNixx een concrete bijdrage aan een duurzame maatschappij. 

Plan je online presentatie

Wij hebben een online presentatie voor je klaar staan. Die lopen we graag met je door en kost je maar 10 minuten. Daarna ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij.

Handig voor de consument:

Na eenmalig installeren van de app kan de consument eenvoudig een locatie selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, stad, camping, evenement of winkelcentrum. Dat is handig omdat hij/zij dan geen tig-losse apps op de telefoon hoeft te zetten.

Eenmaal vertrouwd met de app zal de consument bij een bezoek aan jouw stad al snel kijken of hij/zij daar ook kan MisNixxen en bijvoorbeeld gespaarde punten voor een aantrekkelijke actie in kan wisselen.

Functies in MisNixx:

De app heeft verschillende functies die de toerist de weg naar lokale winkels, horeca, musea en hotspots wijzen.  

Agenda: Winkeliers, horeca en musea kunnen toeristen trekken mer dag-acties. Ook kunnen hier lokale evenementen in gezet worden.

Prikbord: Informeer toeristen over lokale hotspots en activiteiten in jouw stadscentrum.

Win: Trek toeristen naar winkels, restaurants en hotspots door ze een prijs te laten winnen in het MisNixx prijzenrad.

Flitsbericht: Winkeliers, horeca en musea kunnen notificaties sturen naar toeristen. Zo staan de live in verbinding met de toerist. Ook ideaal voor preventie.

Credits: Door de app te gebruiken spaart de consument punten. Daar kunnen lokale ondernemers handig op in spelen door daar acties aan te verbinden.

 

MisNixx in jouw plaats?

Wil je MisNixx in jouw plaats of wil je meer informatie? Wij vertellen je graag hoe het werkt.  

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier