Selecteer een pagina

op jouw strand.

MisNixx op jouw strand.

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling waarin lokale ondernemers, winkels, horeca, de toeristen en recreatie sector samenwerken om de consument te bereiken. Deze samenwerking bespaart iedereen een hoop geld en tijd.

Met MisNixx heb je binnen een dag een app voor jouw strand online en kan je bezoekers van actuele informatie voorzien, waarschuwen voor gevaarlijke stroming, hulp inroepen bij vermissing van een kind en nog veel meer.

Over MisnIxx.

Kern van het project is een gezamenlijke app met verschillende functies die het voor consumenten aantrekkelijke maakt de app dagelijks te gebruiken. Dat biedt veel promotie kansen.  

Het voordeel voor de consument is dat i.p.v meerdere apps slechte één app op de telefoon gezet hoeft te worden en er eenvoudig van locatie gewisseld kan worden. Bijvoorbeeld van de eigen woonwijk naar jou strand.    

Het concept is zo opgezet dat je voor jouw strand direct een eigen app aan kan maken. Dit kost je niets.

Samenwerken loont.

De kracht van MisNixx zit o.a. in optimale inzet van crossmarketing. 

Crossmarketing houdt in dat verschillende partijen via hun bestaande kanalen een gezamenlijk belang promoten. MisNixx organiseert en coördineert dit. Dat kost je niets en levert je een krachtig promotiekanaal op. 

Concreet betekent dit dat iedere ondernemer die aan MisNixx mee doet, van kapper tot bakker, van camping tot recreatieterrein meehelpt aan de promotie van MisNixx. Dat gaat heel eenvoudig via social media en uitdelen van flyers. MisNixx levert daarvoor de benodigde afbeeldingen, flyers, teksten enz. aan.

Plan je online presentatie

Wij hebben een online presentatie voor je klaar staan. Die lopen we graag met je door en kost je maar 10 minuten. Daarna ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij.

Handig voor de consument:

Na eenmalig installeren van de app kan de consument eenvoudig een locatie selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, stad of jouw strand. Dat is handig omdat hij/zij dan geen tig-losse apps op de telefoon hoeft te zetten.

Eenmaal vertrouwd met de app zal de consument bij een bezoek aan jouw strand al snel kijken of hij/zij daar ook kan MisNixxen.

Functies in MisNixx:

De app heeft verschillende functies die je allemaal ter beschikking staan. 

Misschien heb je zelf niet alle functies nodig. Winkeliers, restaurant uit de omgeving komen graag bij jou strandbezoekers in beeld. Biedt ze een plaatje in de app.

Agenda: Informeer bezoekers op dag-niveau over activiteiten op het strand en eb en vloed tijden.

Prikbord: Informeer bezoekers over de horeca, EHBO, reddingsbrigade en verhuurmogelijkheden op het strand.

Win: MisNixx heeft een prijzenrad. Vraag het strandpaviljoen daar prijsjes – bijvoorbeeld een ijsje – in te zetten. Leuk voor de strandgast en het paviljoen.

Flitsbericht: Verstuur live-notificaties naar bezoekers. Bijvoorbeeld bij gevaar of vermissing van een kind.

Credits: Wanneer iemand de MisNixx-app gebruikt, spaart deze credits. O.a. winkels en horeca kunnen hier slim op inspelen.

 

Verdien aan MisNixx:

Lokale winkels en restaurants komen graag in contact met jouw gasten. Laat ze in jouw MisNixx-app adverteren. Zo verdien je zelfs aan MisNixx.

MisNixx op jouw strand?

Wil je MisNixx aanvragen voor jouw strand of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter via onderstaande knop en we nemen contact met je op.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier