Get the job

Rock your city

Wij zijn een groep jonge ondernemers die een goed alternatief hebben bedacht voor de bekende eten-bestelapps zoals UberEats en Thuisbezorgd. Veel restaurants willen niet langer de hoofdprijs betalen voor de platformen, tot soms wel honderden euro’s per maand. Dat wordt ze gewoon te gortig en willen er graag mee stoppen!

Met ons nieuwe platform betalen restaurants slechts 1 euro per dag. Dit moeten alle restaurants snel weten!

Voor de grote kick-off hebben we hulp nodig van 80 enthousiaste studenten en jongeren: Vanaf januari 2024 gaan we dit platform lanceren in 80 steden. Daarom zijn we op zoek naar 80 jongeren die in hun eigen stad de restaurants gaan vertellen over dit geweldige platform.

Wat wordt er van je verwacht?
Jij zorgt ervoor dat alle lokale restaurants in jouw stad op de hoogte zijn van dit nieuwe platform en dat ze zich aansluiten. Je kunt ze mailen, een bericht sturen, een promotiepakket brengen, ze bellen of gewoon langs gaan. Je hebt alle vrijheid in je aanpak, en wij zorgen voor alle benodigde (promotie)tools. Maar het belangrijkste is dat je super enthousiast bent!

En het beste gedeelte?
Je hoeft niet bij ons in dienst te komen. Voor elk aangemeld restaurant in jouw stad ontvang je maandelijks €15. Als bijvoorbeeld 40 restaurants uit jouw stad meedoen, krijg je elke maand €600 op je rekening. Hoe gaaf is dat! Deze vergoeding ontvang je maximaal 5 jaar.

Meld je aan en reserveer jou stad!

Vul je gegevens in en we plannen een online kennismakingsgesprek met je in. Hierna gaan we jouw helpen om te knallen in jouw stad.

7 + 3 =