Selecteer een pagina

Voor winkelcentra 

MisNixx in jouw winkelcentrum.

 

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling waarin ondernemers, winkels, horeca, de cultuursector en buurtverenigingen samenwerken om de consument te bereiken. Deze samenwerking bespaart iedereen een hoop geld en tijd.

Met MisNixx heb je binnen een dag een app voor jouw winkelcentrum online. Dit kost je niets.

Over MisnIxx.

Kern van het project is een gezamenlijke app met verschillende functies die het voor buurtbewoners aantrekkelijke maakt de app dagelijks te gebruiken. Dat biedt veel promotie kansen.  

Het voordeel voor de consument is dat i.p.v meerdere apps slechte één app op de telefoon gezet hoeft te worden en er eenvoudig van locatie gewisseld kan worden. Bijvoorbeeld ven de eigen woonwijk naar een je winkelcentrum.  Daarnaast spaart de consument door de app te gebruiken punten waar ondernemers door daar acties aan te koppelen handig op in kunnen spelen.   

Het concept is zo opgezet dat je voor jouw winkelcentrum direct een app aan kan maken.  

Samenwerken loont.

De kracht van MisNixx zit o.a. in optimale inzet van crossmarketing. 

Crossmarketing houdt in dat verschillende partijen via hun bestaande kanalen een gezamenlijk belang promoten. MisNixx organiseert en coördineert dit. Dat kost je niets en levert je een krachtig promotiekanaal op. 

Concreet betekent dit dat iedere ondernemer die aan MisNixx mee doet, van kapper tot bakker, van camping tot recreatieterrein meehelpt aan de promotie. Dat gaat heel eenvoudig via social media en uitdelen van flyers. MisNixx levert daarvoor de benodigde afbeeldingen, flyers, teksten enz. aan.

Duurzaam.

Doordat met het MisNixx concept huis aan huis verspreiding terug kan levert MisNixx een concrete bijdrage aan een duurzame maatschappij. 

Plan je online presentatie

Wij hebben een online presentatie voor je klaar staan. Die lopen we graag met je door en kost je maar 10 minuten. Daarna ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij.

Handig voor de consument:

Na eenmalig installeren van de app kan de consument eenvoudig een locatie selecteren. Bijvoorbeeld een woonwijk, stad, camping, evenement of winkelcentrum. Dat is handig omdat hij/zij dan geen tig-apps meer op de telefoon hoeft te zetten.

Door de app te gebruiken worden punten gespaard waar ondernemers met acties op in kunnen spelen.

Eenmaal vertrouwd met de app zal de consument al snel kijken of hij/zij in jouw winkelcentrum ook kan MisNixxen en gespaarde punten voor een aantrekkelijke actie in kan wisselen.

Functies in MisNixx:

De app heeft verschillende functies. De deelnemende winkels krijgen hier toegang toe en kunnen zelf berichten plaatsen

Agenda: De plaats om aanbiedingen en acties te plaatsen. 

Prikbord: Laat deelnemende winkels iets over zichzelf vertellen en praktisch tips geven. Personeel nodig? zet het in het prikbord.

Win: Zorg met elkaar dat er iedere dag een prijsje in het rad va avontuur staat. Dat trekt iedere dag bezoekers.

Flitsbericht: Eind van de dag versproducten over die die dag echt weg moeten? Breng de buurt via een live notificatie op de hoogte. Ideaal voor vers-winkels.

Credits: Door de app te gebruiken sparen buurtbewoners punten. Daar kan je handig handig op in spelen en extra klanten naar het winkelcentrum trekken.

 

MisNixx in jouw winkelcentra?

Wil je MisNixx aanvragen voor jouw winkelgebied of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter via onderstaande knop en we nemen contact met je op. We hebben een online presentatie klaar staan die we dan graag met je doorlopen.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier