Selecteer een pagina

Interactief shoppen:

MisNixx is een smartphone-app waarmee je de bezoekers van jouw winkelcentrum interactief kunt informeren en naar de winkels kan trekken. Investeren in een eigen app en marketing is niet nodig want je lift mee op onze landelijke marketingstrategie.

Stel je de MisNixx-app samen voor jouw winkelcentrum en binnen 5 dagen kunnen bezoekers MisNixx in jouw winkelcentrum gebruiken.

Sluit jouw winkelcentrum aan op MisNixx:

Help jouw huurders

MisNixx maakt een bezoek aan jouw winkelcentrum informatief en interactief. Met functies als de kortingsagenda, notificaties, het prijzenrad trek je bezoekers actief naar winkels en laat je ze meer geld te laten besteden. 

Maak snel een afspraak voor een DEMO. 

Landelijke strategie

MisNixx heeft een landelijke marketingstrategie waardoor de MisNixx app op steeds meer telefoons staat. Consumenten kunnen de MisNixx-app, met 1 druk op de knop, koppelen aan jouw winkelcentrum. 

We werken samen

Ons team werkt continu door aan verbeteringen en nieuwe functies voor winkelcentra binnen de MisNixx app. Deze upgrades zijn gratis. Heb je zelf ook een goed idee voor een update en functie? Let us know!

Meer weten? Plan je online demo

Wij hebben een online demo voor je klaar staan. Binnen 10 minuten weet jij alles over MisNixx en ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier