MIsNixx:

MisNixx is een landelijke service-app die partnert met lokale ondernemers.

Eten bestellen of een tafel reserveren, lokale deals bekijken of een afspraak maken bij de loodgieter of kapper. Het kan allemaal.  

Hoe werkt MisNixx

Lokale marketing voor 1,- per dag

Lokale ondernemers kunnen MisNixx gebruiken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld:

– Het delen van nieuws en vacature’s
– Buurtbewoners acties en dagdeals aanbieden
– Het aankondigen van activiteiten
– Buurtbewoners een afspraak laten maken

Met MisNixx bereik je naast bestaande ook nieuwe klanten. Iedereen die de app gebruikt in jouw stad ziet jouw berichten.

Multifunctioneel en besparing

MisNixx speelt in op de toekomst. Consumenten willen steeds meer via 1 app kunnen regelen en geen scala aan losse app’s op hun telefoon zetten. Dit kan met MisNixx.

Door MisNixx bespaar je kosten. Voor 1,- per dag ben je aangesloten op MisNixx en bereik je steeds meer inwoners. Ook is er minder drukwerk nodig. Dat is beter voor het milieu.

Wat kost MisNixx nu echt

Meedoen kost € 1,- per dag (per vestiging). Wij sturen maandelijks een factuur van € 30,-. Betaal je deze niet, dan stopt je deelname automatisch en verdwijnt jouw onderneming uit MisNixx. Je zit dus nergens aan vast. 

Toekomstige prijsaanpassingen vinden alleen plaats op basis van de prijsindex voor consumenten van het CBS.

“Consumenten willen steeds meer met 1 app kunnen regelen en geen breed scala aan losse app’s hoeven te gebruiken.

Dit biedt een collectieve marketingkracht en grote kostenbesparing voor lokale ondernemers.”

klaasjan Leenheer, oprichter MisNixx

Wij werken slim:

  • Duurzaam: We zijn een klein bedrijf, hebben geen kantoor en werken allemaal van uit huis. Dat scheelt veel huur, reistijd, -kosten en is beter voor het millieu.

  • Automatisering vinden we heel belangrijk. Dit levert veel tijd en geldbesparing op.
  • Marketing: Wij  investeren niet in reclamecampagnes. Onze klanten, restaurants en winkeliers attenderen hun klanten op MisNixx. Dit werkt zeer  effectief en maakt dure reclamecampagnes onnodig.

Get update’s

Abonneer je gratis voor de MisNixx update’s in je mailbox. We beloven je niet te spammen. 

JE ONTVANGT UPDATES

Interactief shoppen:

MisNixx is een smartphone-app waarmee je de bezoekers van jouw winkelcentrum interactief kunt benaderen en naar de winkels kan trekken. Investeren in een eigen app en marketing is niet nodig want je lift mee op de landelijke MisNixx marketingstrategie.

Stel je de MisNixx-app samen met geweldige functies voor jouw winkelcentrum. Binnen 5 dagen kunnen bezoekers MisNixx in jouw winkelcentrum gebruiken.

Trek de buurt naar je winkelgebied

MisNixx maakt een bezoek aan jouw winkelcentrum informatief en interactief. Met functies als de kortingsagenda, notificaties, het prijzenrad trek je bezoekers actief naar winkels en laat je ze meer geld besteden. 

Maak snel een afspraak voor een DEMO. We hebben veel functies ontwikkeld voor winkelcentra. 

MisNixx in het kort.

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling waarin de horeca, detailhandel, toeristen en recreatiebranche samenwerken om hun doelgroep te bereiken. Kern van het project is een gezamenlijke app met aantrekkelijke functies die de consument uitnodigen de app dagelijks te openen. 

Omdat iedereen die MisNixx gebruikt mee werkt aan de promotie groeit de naamsbekendheid razendsnel en vormt daarmee een tegenhanger voor de landelijke platform en webshops. 

Eerlijke prijs

Voor het aanmaken van de app betaal je eenmalig € 35,-.

Voor het gebruik van de app betaal je € 1,- per dag. We sturen hiervoor maandelijks een factuur van € 30,-. Betaal je niet dan stopt je deelname automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

Je krijgt toegang tot een account waarmee je de app zelf van berichten kan voorzien.  

Toekomstige prijs aanpassing vinden alleen plaats op basis van de index voor consumenten van het CBS.

Plan je online demo

Wij hebben een online demo voor je klaar staan. Je kan dan ook al je vragen op ons afvuren. Binnen 10 minuten weet jij alles over MisNixx.