Onbeperkt duurzaam adverteren vanaf € 2,- per maand. Dat kan alleen met Misnixx.

MisNixx is een landelijk project met lokale invulling waarin lokale ondernemers samenwerken om de klant te bereiken. Duurzaam, snel en goedkoop.

MisNixx is het voordelige alternatief voor:

  • Milieuonvriendelijke huis aan huis reclame verspreiding.
  • Facebook, waarmee je nog maar 8% van je volgers bereikt.
  • Online adverteren.
  • Horeca ondernemers die bij Thuisbezorgd zijn aangesloten.
  • Voorkomen van voedselverspilling en omzet verlies.  

Kern van het project is een app met voor zowel de consument als winkelier aantrekkelijke functies zoals:

Kortings/actie agenda

Een agenda waarin kortingen, actie en activiteiten geplaatst kunnen worden.

Consumenten kunnen direct zien waar en wanneer er kortingsacties in hun omgeving zijn.

Trek

Dit geeft een overzicht van restaurants in de buurt.

Via MisNixx komt de consument direct op de eigen bestel – of reserveer pagina van het restaurant en bestel en reserveer daar. Dat betekent dat het restaurant geen provisie aan bijvoorbeeld thuisbezorgd hoeft af te dragen. Dit levert het restaurant veel voordeel op dat kan oplopen tot honderden euro’s per maand. 

Lokaal en actueel

De plaats om algemene berichten te plaatsen zoals vacatures, tips, oproepen enz. Door hier als lokale ondernemer regelmatig berichten te plaatsen verhoogd deze de naamsbekendheid.

In postcode 1000 zie je voorbeelden

 

Pushbericht

Deze functie is van oorsprong bedoeld om voedselverspilling tegen te gaan. Een verswinkel kan bijvoorbeeld om 16.00 uur aangeven dat hij nog fruit over heeft dat tegen korting weg gaat. Direct na het invoeren van een bericht komt het bericht bij de mensen die de app hebben binnen.

Deze functie is uiteraard voor veel meer doeleinden te gebruiken.

Burenalert

Burenalert is een gratis alarmsysteem waarmee buurtbewoners en winkels elkaar realtime kunnen waarschuwen voor bijvoorbeeld babbeltrucs, verdachte situaties, diefstal, een vermiste oudere of als een buurtbewoners zijn kindje kwijt is. 

Het alarmsysteem werkt via vaste en mobiele telefoon zodat iedereen mee kan doen.

Kosten: Als winkeliers kan je een licentie afsluiten. Die kost 95,- (ex btw) per maand. Alle bij de vereniging aangesloten winkels , met eem maximum van maximum van 50, kunnen dan van NisNixx gebruik maken.

Het bereik: MisNixx werkt wijkgericht. Dat betekent dat de app in iedere wijk zijn eigen invulling heeft. Download de app  en selecteer postcode 1000. Je komt dan in de fictieve wijk “MisNixx-City” met voorbeeldberichten. Je kan postcode 1000 ook hier selecteren. Door de winkels geplaatste berichten zijn in 10 omringend wijken te zien. 

Plan van aanpak. Voor we de app bij de klant introduceren zorgen we met elkaar dat hij goed gevuld is. Wij nemen daar het voortouw in. Zodra dat geregeld is start de introductie. Daarbij geloven wij niet in geldverslindende marketingcampagnes, maar wel in de kracht van lokale ondernemers. Daarom voorzien wij de winkels van posters en flyers om MisNixx bij de klant te introduceren. Per deelnemende winkel brengen we hiervoor eenmalig € 35,- in rekening.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Over ons:
Wij zijn een stel samenwerkende ondernemers, elk specialist in hun eigen vakgebied, die met elkaar innovatieve projecten opzetten. Als eis stellen we daarbij dat ze een bijdrage moeten leveren aan een duurzame en veilige maatschappij. Met Burenalert en DeNoodknop is dat gelukt. MisNixx is ons nieuwste project.

Download onze app

Voor meer lokale functies.