Wij denken anders?!

Adverteren via kranten, folders, soc media, platformen als thuisbezorgd, social-deal, Iens, google-ads is duur. 

Dat kan anders. Wij hebben daarvoor MisNixx opgezet. Dit is een landelijk platform met lokale invulling en voor de consument aantrekkelijke functies zoals eten bestellen, een  kortingsagenda, last-minute aanbiedingen en zelfs een  lokaal alarmsysteem. Dit alles maakt het voor de consument aantrekkelijk het platform dagelijks te bezoeken. 

MisNixx is hiermee een uniek marketingtool dat veel verder gaat dan facebook, instagram, twittter, kranten en folders bij elkaar. 

De kosten zijn minimaal: Voor € 100,- per maand kunnen alle winkels in je winkelgebied er gebruik van maken. 

Check dit dan:

Last minute:
Aan het einde van de dag heb ik vaak versproducten over. Met de last-minute functie in MisNixx verkoop ik deze in no-time en hoef ik geen voedsel weg te gooien. Zo brengt het mij nog wat op en voorkom ik gelijk ook  voedselverspilling.

Restaurants Golden sushi:
MisNixx werkt fantastisch. Bestellingen en reserveringen komen direct bij ons binnen. En omdat we hierover geen provisie hoeven af te dragen besparen we honderden euro’s per. maand.

Kortings-goeroe:
In ben een echte kortings-goeroe? In MisNixx zie ik direct welke winkels in mijn buurt vandaag of binnenkort aanbiedingen hebben. Daar kan ik een hoop geld mee besparen. 

Bakkie doen?

Wil jij meer weten over MisNixx voor jouw winkelgebied? Dan plannen we online of fysieke een afspraak met je in. 

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Afspraak misnixx licentie