Dit kan MisNixx

Als software-nerds hebben we 1 ding geleerd: Een app moet in het “dagelijkse systeem” van de doelgroep passen. 

Daarom heeft MisNixx meerdere functie die uitnodigen tot dagelijks gebruik. 

Switch van locatie

MisNixx beschikt over een switch knop. Via deze knop kan een gebruiker MisNixx koppelen aan locatie’s in het hele land.

MisNixx kun je gebruiken in je woonwijk maar ook in winkelcentra, stadscentra, vakantieparken, recreatiegebied, stranden en event’s. 

Agenda

Een centrale plek waar alle activiteiten, aanbiedingen en mededelingen uit de buurt te vinden zijn. Dat trekt veel bewoners aan! Ook jij kan je aanbiedingen, mededelingen of kortingscodes hier plaatsen. Heb je iets dat dagelijks, wekelijks of maandelijks terug komt. Dan kunnen we dit repeaten. 

Prikbord

Op het prikbord kun je tal van berichten plaatsen. Een vacature, persbericht, nieuws, tip of foto’s van je nieuwste sneaker-collectie. Eigenlijk maken we hier met elkaar een online buurt-krant. Buurtbewoners vinden dit vaak leuk om te lezen omdat het lokaal is.

MisNixx prijzenrad

Een “lokkertje” waardoor buurtbewoners MisNixx dagelijks bekijken.

Ook jij kan een prijs beschikbaar stellen wat je de hele dag maximale aandacht oplevert. Per dag is het prijzenrad voor 1 lokale ondernemers beschikbaar.  Je kan ook zelf instellen hoeveel bewoners jouw prijs kunnen winnen.

MisNixx Credits

Iedere keer als een buurtbewoner MisNixx gebruikt verdienen ze credits. Deze credits kunnen ze uitgeven bij lokale ondernemers. Ook jij kan een actie aan deze MisNixx-credits koppelen en trek daarmee (nieuwe) bewoners naar je onderneming.

Notificatie

Niets is zo vervelend als versproducten weggooien of een annulering krijgen voor een tafel in je restaurant.

Geen zorgen: Via MisNixx kan je direct een notificatie versturen naar de buurt om iedereen te informeren. Zo voorkom je voedselverspilling of omzet-verlies. Ook buurtbewoners zijn dol op dit soort last minute-acties.

Eten bestellen of tafel reserveren

Eten bestellen of een tafel reserveren zonder commissie afdracht. Een uitkomst horeca-ondernemers. 

Door met MisNixx Credits wat extra te bieden wordt het voor bewoners aantrekkelijk via MisNiXx en niet via landelijke  platforms te bestellen of te reserveren. Win-Win.

Voor de uitgebreide horeca-pagina klik hier

Buurtalarm

MisNixx heeft een Buurtalarm functie in de app dat zorgt voor een waakzame buurt. Voor veel bewoners is dit vaak al een reden om MisNixx op de telefoon te zetten. Het is anoniem en veilig. Hiermee stijgt het aantal gebruikers van de app ook weer snel. Lees meer . . .

Jouw MisNixx account:

Vraag een account aan. Dit verplicht je tot niets. Na ontvangst van je aanvraag  nemen wij contact met je op.