Wij helpen! Tijdens en na corona. 

Corona kost je omzet en klanten. Ondertussen kopen steeds meer mensen bij landelijke webshops en het is zaak die klanten zo snel mogelijke weer terug te winnen. MisNixx helpt je daarbij. 

Meer weten:

Innoveren door combineren

Consumenten zijn “app-moe” en willen af van al die losse app’s. MisNixx is een “all-in-1” app waarin lokale horeca, winkeliers, boeren, de cultuursector en buurtorganisaties samen innoveren door hun diensten via 1 app aan te bieden. Dat bespaard iedereen veel geld op zijn marketing-kosten en je bereikt word veel groter.

Ook het consumenten probleem is opgelost. Via 1 app kunnen ze lokaal eten bestellen, lokaal hun jeans kopen, lokaal nieuws lezen, lokale kortings-codes ontvangen en nog veel meer. 

Marketing door samenwerking

Iedere lokale ondernemer heeft belang bij een groot bereik. Daarom promoot iedere ondernemer met een MisNixx-account de app. Bijvoorbeeld door flyers uit te delen of iets op social media te plaatsen. Zo wordt de consument overal op MisNixx geattendeerd. Dit kost niemand geld en levert in no-time veel app-gebruikers op. MisNixx levert hiervoor marketing-materiaal aan.

De kosten.

Om van MisNixx gebruik te maken koop je een advertentie tegoed. Dat kan al vanaf € 10,- . Voor iedere advertentie die je plaatst wordt daar € 1,- vanaf geschreven. (Prijzen exclusief 21% btw)

Voorbeelden

  • Heb je volgende week een aanbieding en zet je die nu al in de agenda dan ben je een week in beeld. Dat kost je € 1,- Wil je dat 3 omringende wijken het ook weten dan ben je totaal € 4,- kwijt.
  • Heb je een  vacature en wil je die in het prikbord van 3 wijken plaatsen dan kost je dat € 3,-.        

Voordeel: We hebben verschillende kortingsregelingen. Bijvoorbeeld voor een ondernemersvereniging, wanneer jouw bedrijf meerdere vestigingen heeft, Je door corona met sluiting getroffen bent of een van de eerste deelnemers in een postcode bent.

Voorwaarden

We houden het graag simpel. Daarom zijn er maar 3 voorwaarden: 

1. Je hebt minimaal 1 fysieke locatie in het gebied waar jij MisNixx gebruikt. Deze locatie moet te bezoeken zijn voor klanten. Bijvoorbeeld een winkel, restaurant, garage, showroom of kantoor. Heb je enkel een webshop, dan is deelname niet mogelijk.

2. Je werkt mee aan de promotie van MisNixx. Bijvoorbeeld door het uitdelen van flyers, het ophangen van een poster of door iets op je social media te delen. MisNixx levert hiervoor marketing-materiaal aan.

3: In de app houden we het gezellig. Het plaatsen van aanstoot gevende, racistiche, levens-overtuigende, discriminerende, seksueel getinte of anderzins maatschappelijke gevoelige en/of verontrustende berichten is niet toegestaan. Bij constatering behoudt MisNixx het recht het account te sluiten en van verdere deelname uit te sluiten.

Een kijkje in de app?

Jouw MisNixx account:

Vraag een account aan. Dit verplicht je tot niets. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij z.s.m. contact met je op. We kunnen dan je vragen beantwoorden en afstemmen hoe we je eventueel maximaal van dienst kunnen zijn.

Om voor een MisNixx-account in aanmerking te komen moet je in het gebied waar je in MisNixx wilt een fysieke locatie hebben waar klanten je kunnen bezoeken.       

MisNixx updates in je mail: