Selecteer een pagina

MisNixx buurtalarm

Buurtalarm is een gratis alarmsysteem waarmee buurtbewoners elkaar realtime kunnen waarschuwen. Bijvoorbeeld bij babbeltruc’s, een verdachte situaties, een vermiste oudere of als iemand zijn kindje kwijt is. Binnen een minuut is de hele buurt alert. 

Buurtalarm is in de MisNixx app opgenomen. Om ook mensen zonder smartphone mee te kunnen laten doen kan je buurtalarm ook op een vaste telefoon aansluiting of mobiel gebruiken.   

Op de plattegrond hieronder zie hoeveel mensen in jou buurt mee doen. 

 

Wie doen er mee?

Nodig anderen uit:

Kopier deze tekst en share het MisNixx Buurtalarm

Hi!

Ik heb me aangemeld voor het MisNixx Buurtalarm. Een lokaal systeem waarmee buurtbewoners elkaar razendsnel kunnen waarschuwen voor verdachte of gevaarlijk situaties. Misschien ook iets voor jou om mee te doen. Download de MisNixx app op je telefoon.  

Het loopt uit de hand:

Het MisNixx Buurtalarm hebben we opgezet om een bijdrage aan de veiligheid in onze eigen woonwijk te leveren. Iedereen mocht en mag gratis meedoen. 

Dat het MisNixx Buurtalarm zich landelijk zou ontwikkelen hadden we niet verwacht. Daar zijn we trots op maar het brengt ook extra kosten met zich mee. Wil jij ons helpen met een eenmalige bijdrage?

Heb jij ’n noodknop in huis?

Met de noodknop alarmeer je hulp met één druk op de knop.

Contact:

Telefoon: 078 - 64 74 602

Mail: info @ MisNixx.nl

Adres: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht

KvK: 80330150

Contactformulier